Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komixová adaptácia, roztiahnutá na seriál? Precedes v podobe vlažných Agentov S.H.I.E.L.D. zobral Netflix veľmi vážne a po neistej prvej sérii do nás servíruje odvážne kastingové lahôdky. D'Onorfiova kreácia KingPina je možno najlepší komixový zloduch od čias Jokera a Bernthal dodal Punisherovi gule, o ktorých môže snívať väčšia seriálov z "normálneho" prostredia. Veľká paráda, pri ktorej vyzerá ako dôstojný súper hádam už iba Nolanov počin. Navyše, celé je to delikátne brutálne a motivácie postáv dávajú zmysel. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je snad ve všem lepší než ta předchozí. Je dějově rozmáchlejší a poutavější, temnější, vyhrocenější a hlavně brutálnější! Takto explicitní zobrazení násilí v superhrdinském filmu/seriálu se jen tak nevidí (scény mučení, střelba brokovnicí do hlavy, bodnutí nožem do rozkroku, řezání a sekání různých částí těla atd.). Vlastně to má asi jen jednu větší "chybu". Hlavní hvězdou tu tentokrát není titulní postava, ale naprosto famózní Punisher! V žádném z dosavadních "punisherovských" filmů nebyl tenhle (anti)hrdina tak drsný, nelítostný (někdy až sadistický), morálně nejednoznačný a démonický, jako právě zde. Jeho vlastního seriálu se už teď nemůžu dočkat... 90 % ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo obtížné navázat na bezchybnou 1. sérii, ale po pár kvalitních dílech se opět vystoupalo do nezměrných výšin. Postavy se stále vyvíjí a zvlášť jsem rád viděl ty, u kterých jsem přítomnost nečekal, nové tváře zapadly s až děsivou jednoduchostí. Nejvíce ale oceňuji rozšíření mytologie, která se doufám postupně projeví do celého MARVELovského vesmíru.... Jinak většina věcí zůstala postaru, což nebylo vůbec na škodu a kvitoval jsem hlavně to, že seriál setrval na vysoké úrovni. (Netflix) ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)
  • Číslo případu, které Karen (Deborah Ann Woll) přečte Frankovi (Jon Bernthal), je 211974, vyšetřování vraždy jeho rodiny. 211974 volně vychází z data 2/1974. Únor 1974 byl prvním vystoupením Punishera v komiksu „Amazing Spider-Man # 129“. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama