Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (86)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - A takhle končí jedna dokonalá seriálová trilogie! I přesto, že jsem při prvních dílech měl furt tu pachuť po ne až tak povedeném spin offu Defenders, který se odehráva mezi dvojkou a trojkou. Tak po pár epizodách mi pachuť opadla a nehorázně jsem se do seriálu opět zažral. Zničený Matthew Murdock hledající smysl života. Záporák Bullseye tu výborně šlape jako namazaný stroj a baví mě ho nenávidět jaká to je mnohdy svině. Wilson Fisk se vrací na plné obrátky. Hodně se mi líbilo prokreslování a agenta FBI Nadeema, a jak se jeho příběh vyvrcholí mě opravdu překvapilo. Celý zakončení Daredevila bylo důstojný, dechberoucí až emotivní. Otevřený konec či ne? Mě tento seriál takto bohatě postačil! Mistrkus na entou! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávaná třetí série je odlišná než ty dvě předtím, ale pořád vynikající. Spíš než typický Marvel, má seriál blízko k temným 90-tkovým Thrillerům, kde vládnou záporáci ( Kingpin má všechny pod palcem neskutečně) a potěší i nový záporák Bullseye. Matt Murdock je opravdu zničený v téhle sérii, přišel o vše, učí se znova bojovat, trénovat a získává zpět své schopnosti. Svůj oblek za celý seriál ani nenavlékne a po akční stránce nejsem až tak spokojen ( Krom scény z vězení mě nic moc nenadchlo), ale dávka zvratů, emocí, hutné atmosféry a působivých dialogů je zde dostatek, abych byl se třetí řadou nadmíru spokojen. 85% ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Když Matt (Charlie Cox) bojuje proti agentům FBI, projekce Wilsona Fiska řekne větu „Let the Devil Out“. Přesně tato věta je mottem celé třetí série. (NiWi)
  • Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) v Mattových vizích nosí stejný bílý oblek jako nosí jeho komiksové alter ego Kingpin. (NiWi)
  • Číslo bytu, ve kterém bydlí Agent Poindexter / Bullseye (Wilson Bethel), je 131. Jde o odkaz na komiks „Daredevil Issue #131“, kde se poprvé objevil právě úhlavní nepřítel Daredevila – Bullseye. (NiWi)

Reklama

Reklama