Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle má vypadát správná druhá série! Tvůrci se poučili z chyb první části a napodruhé nám servírují dokonalé dobrodružství, které je mnohem nabitější. Příběh je zajímavější a soustředí se na více postav a Elektra a Punisher dodávají seriálu novou, hutnější dynamiku. Akční scény jsou ještě propracovanější, než minule a to by se dalo říci o celé druhé řadě. Daredevil je zpátky v nejlepší možné formě a po celou dobu jsem s úžasem sledoval, co se na mě valí za komiksové blaho. Nezbývá, než tvůrcům zatleskat, neboť se jim povedlo něco neuvěřitelného a příběh i jeho staré i nové postavy vás absolutně pohltí. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo obtížné navázat na bezchybnou 1. sérii, ale po pár kvalitních dílech se opět vystoupalo do nezměrných výšin. Postavy se stále vyvíjí a zvlášť jsem rád viděl ty, u kterých jsem přítomnost nečekal, nové tváře zapadly s až děsivou jednoduchostí. Nejvíce ale oceňuji rozšíření mytologie, která se doufám postupně projeví do celého MARVELovského vesmíru.... Jinak většina věcí zůstala postaru, což nebylo vůbec na škodu a kvitoval jsem hlavně to, že seriál setrval na vysoké úrovni. (Netflix) ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola skôr 70%, než 80%, druhá je skôr 90%, než 80%. Výrazných plusov je viacero. V prvom rade, tvorcovia už vedeli, do čoho idú a čo robia a že to robia dobre a že to na prvý raz malo úspech, takže na druhý raz dostali zrejme vyšší rozpočet a hlavne voľnejšie ruky. Vďaka tomu je druhá séria miestami až jemne fenomenálna. Kým v prvej sérii, čo sa akcie týka, zaujala len chodbová scéna, tu je vynikajúca akčná sekvencia snáď v každej časti. Ďalšími veľkými plusmi sú nové postavy Elektra a predovšetkým fantastický Punisher. Za mínus by som označil stále pretrvávajúci bizarný dojem z kuriózne vyľudnených newyorských ulíc a uličiek a scenár, ktorý sa ku koncu mierne rozpadáva a na niektoré zásadné otázky neodpovedá, čo tvorcovia síce akiste urobili preto, aby si v rukáve nechali pár dobrých kariet pre tretiu sériu, ale skrátka to vadí. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil me opakovane irituje tim svym super dobractvim, coz je trochu paradox, protoze u Kapitana Ameriky to naopak mam rad.. Fisk / Kingpin se vratil, ale zatim byl upozaden do role potencialniho villaina S3, a jeho roli zastali castecne novi hrdinove Punisher a Electra a castecne zla organizace The Hand. Porad je z toho citit urcita beckovost, predevsim co se hereckych vykonu tyce, ale da se to prezit. Dost mi vadi (porad) Karen Page, ktera opet dostavala hodne prostoru jako jedna z hlavnich hrdinu serialu. Asi se mi k tomu nechce moc vic rozepisovat, i pres radu veci, ktery mi na serialu vadi, se porad jedna o zatim nejlepsi Marvelovsky serial a ve finale me to vlastne bavilo sledovat. Akorat ten herec Sticka je uz vazne starej, ze uz se neda ani CGI omladit, takze i ve flashbackovych sekvencich vypada sesle xD ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Když jsou Matt (Charlie Cox) a Elektra (Elodie Yung ) na nádraží, Empire State Building svítí modře a oranžově. To je znamení, že NY Mets nedávno vyhrál sérii proti Yankees. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama