Reklama

Reklama

VOD (1)

Když kvůli nelítostnému majiteli klubu Cottonmouthovi začíná v ulicích Harlemu stoupat napětí, pro Lukea je stále obtížnější vést klidný život. (Netflix)

Recenze (15)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší rozjezd, skvělý závěr v Čínský restauraci... zatím se mi seriál líbí, už jen soundtrack stojí za to :) A mimochodem - Luke Cage mi strašně připomíná jednoho mého lektora salsy, co mě kdysi před lety učil, to jen tak na okraj, na rozdíl od Luka měl ale ten můj lektor místo svalů trošku pupek... :D ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu z toho mám pocit, že jsem si omylem zapnula dokument Ze života afroameričana. Jediné, co jsem se zatím dozvěděla je, že Luke pracuje načerno, neplatí daně, ráno se bije v prsa, že ještě nezapomněl na svou mrtvou manželku, a proto ho ostatní ženy nezajímají, a pak večer skočí do postele s první ženskou, které lichotí tím, že ji uráží. Samozřejmě nesmí chybět vytasené zbraně a hlášky typu "Oh, maaan! SHIT! Hey Nigga" aj. Padouch vypadá spíše jako gigolo a oproti Fiskovi z Daredevila se tváří jak nemluvně, kterému upadl dudlík. Fakt mu tu "drsnost" nevěřím. Celou dobu se vlastně nic neděje a po chvilce mi i přišlo zábavnější počítat pavouky na stěně. Ale co, prostému plebsu to bude stačit, je to přece NETFLIX, je to SUPERHRDINA, a to je přece záruka toho úplně nejvíc nejlepšího seriálu.... ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že na rozdíl od pilotů Daredevila a Jessicy Jones tvůrci Cage zapomněli, že pilot má diváka za každou cenu zaujmout a nepustit a tak místo dějové smršti, kterou jsme dostali v prvních dvou případech, tady se nás snaží pomalu vláčet děje a uspat po většinu stopáže. Přesto závěr je trošičku lepší. Myslím si, že je hloupé rozhodnutí, aby Luke Cage byl v seriálu sám, když Jessica Jones a Daredevil fungovali nejlépe v tandemech s Punisherem a právě Cagem. Přitom Jessicu by do děje tady šlo napasovat velice snadno. Potěšil Komisař Burrel Frankie Faison jako mentor a Mareshala Ali jako CottonMouth v roli záporáka. Nicméně se tomu nedá upřít unikátní atmosféra prostředí Černošského Harlemu a kriminální tajemno těším se na další díly. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální slabota. Jako rozjezd nudné a nezáživné. Navíc nesmyslné (opravdu chování Lukea nechápu). Navíc mě celkem rozčiluje, že vůbec nevím kam sério napasovat. Je to před sérií Jesica Jones nebo po ní? Možná se dozvím časem, ale bylo zatraceně na místě sérii do MARVEL světa uvést trochu lépe. Velké zklamání. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luke Cage se nemohl uvést lépe. Zcela přirozeně, reálně, naprosto plynule bez leckterých excesů a nabubřelostí. Představeny nám jsou postupně všechny kladné i záporné postavy včetně jejich charakterů, avšak zadní vrátka jsou stále otevřena. Mohou s ledasčím ještě překvapit. Vlastní dějová linka je předností a to je dobře. Všechno má svůj čas a vývoj. Na druhou stranu se ale zase nic nenatahuje až zbytečně moc. Dobrá práce. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama