Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke zachraňuje oběť Cottonmouthovy pomsty a přitom vzpomíná na svůj dřívější život a konspiraci, která stála u zrodu jeho nadlidské síly. (Netflix)

Recenze (12)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Staré dobré téma a tím jsou zápasy ve věznici. Tento díl je zásadní hlavně vtom, že je tu divák formou flashbacku obeznámen jak Luke Cage ke své schopnosti přišel. Od hlavní dějové linky tedy menší odskok, ale to ničemu nevadí. jak minulí díl skončil, tak tento končí jeho vyřešením. Co se týče těch zápasů, tak nadšenci budou jistojistě zklamáni. Vyloženě o zápasnickou retrospektivu tu vůbec nejde. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvrdá vězeňská epizoda, kde se Cage mění v šikanovanýho Kimbo Slice a konečně se dozvíme původ jeho superschopností. A je tu jedná ukázková bodačka do břicha. Po čtyřech dílech jsem nadšený, konečně mi Marvel dělá taky radost. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda si tak trochu odskočila do minulosti, ale člověk se alespoň něco dozví.Pravda, téma je už trochu profláklé, nevinný hrdina, pokud možno policista, se dostane do věznice, kde jsou na něj všichni zlí a dokonce mu zabijí kamaráda, atd., ale i tak to funguje. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tady první epizodu Luka Cage, která mě opravdu hodně bavila. A samozřejmě za to může to, že tahle epizoda je vlastně jeden velký flashback do Lukovy minulosti, na jeho život ve vězení a na moment, kdy získal superschopnosti. A celá tahle dějová linka je velice fajn, prostředí zkorumpovaného vězení je super a Luke tu má výbornou chemii s ostatními vězni a hlavně s Revou, která se zde vrací po účinkování v Jessice Jones, a jak již bylo řečeno, jejich vzájemná dynamika je výborná a pro mě je to jeden z tahounů celého dílu. Oceňuju i všemožné detaily na cokoliv, ať už samozřejmě klasický komiksový kostým Power Mana, který tu Luke na moment má, i malé pomrknutí právě na seriál Jessica Jones a na Kilgrava. Konec, kdy se Luke pěstmi probourává přes hromady sutin, mi přišel sice docela cheesy a nepůsobilo to moc dobře, jinak se ale jedná o velice solidní díl. Bohužel tak nějak tuším, že po tomhle díle se vrátíme zpátky k tomu nadprůměru, který mě úplně moc nebaví... Hodnocení: 80% ()

Zajímavosti (2)

  • V jednu chvíli má na sobě Luke (Mike Colter) kovové náramky a čelenku (získané z experimentu), modré rifle s řetězy a žlutou vestu. Jedná se o odkaz na klasický komiksový kostým Power Mana, tedy Luka Cage. (MrMartinTm)
  • V motelu drží Reva (Parisa Fitz-Henley) v ruce žlutý USB flash disk. Tento předmět hrál důležitou roli v seriálu Jessica Jones (od r. 2015), byly na něm totiž uložené záznamy z experimentů na hlavním záporákovi Kilgravovi (David Tennant). (MrMartinTm)

Reklama

Reklama