Reklama

Reklama

VOD (1)

Mariah zahájí kampaň, která má město a policii poštvat proti Lukeovi, kterého nejspíš nezachrání ani Misty s Claire. (Netflix)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád nejsem spokojený, každý, kdo někdy viděl film o zombíkách, přece ví, že když chcete někoho zabít, střelíte ho do hlavy. Dvakrát. Navíc maník, o kterého si zabijáci ještě před chvílí lámali kosti a basebalové pálky, dostává nakládačku jako slaměný panák. Nepochopil jsem. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se bál, že v tomto seriálu nebude záporák, který bude přednášet úryvky z Bible... Zkrátím to, tento díl je plný nesmyslů, kdy ten největší je, že zabiják co střílí z hummeru ultra drahou municí ani nedokáže dodělat umírajícího... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jak jsem u šesté epizody předpovídal dva možné vývoje děje, ani ve snu by mě nenapadlo že scénaristé použijí oba! Nejdřív variantu a), a potom i b) - díky tomu série nafoukla o další epizodu. Nicméně protože se dostalo i na druhou (zajímavější) variantu mé predikce, se zde něco děje a to na všech stranách barikády. Takže více než slušná epizoda. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu novou zápornou postavu, která jde Lukovi Cagemu po krku. Ono vůbec se teď kolem něj dějí věci takřka podivné. Osmé pokračování dostalo do vínku i velmi slušnou akčnost, a tak se z tohoto hlediska snad konečně dostali ti, co na to již od samého počátku čekají. O velkolepé akční rošambo se však v žádném případě nejedná. Dramatické a akční scény jsou zcela vyrovnané, takže se akce s dramatizací navzájem nepřehlušují. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto chápu kritiku na tento díl a vlastně i na všechny předchozí epizody, ale já jsem si opět tento díl dost užil a stále beru Luka Cage jako naprosto v pohodě seriál. Hlavní dějová linka této epizody je velmi fajn, Luke Cage je konečně poprvé za celý seriál zraněný a tudíž je opravdu v nebezpečí. Vyvíjí se nám tu vztah Misty a Claire, který mi sice občas přišel, že se až přehnaně snaží být dramatický a vyvolávat hroty, jinak to ale bylo fajn. A pak je tu samozřejmě Diamondback, u kterého je už teď jasné, že z něj bude nový hlavní záporák série a nahradí tak Cottonmouthovo místo. A vím, že celkem dost lidí ho nemá moc v oblibě, jelikož působí strašně karikaturně a cheesy, ale mě to prostě baví :D Jasně, ty jeho obličeje, jeho chování a přehnané řvaní občas působí brutálně komicky, ale mně se to líbí. K tomu je zde finální akční scéna mezi Lukem a Diamondbackem, která je opět hrozně cheesy, ale sakra komická :D To, jak Diamondback asi 3x za sebou udělá obrovský jump a kop přímo do Luka, to jak je to celé natočené, je to strašně divný, vůbec to nesedí do toho seriálu, ale já se bavil :D A finální moment, kdy Diamondback střelí Luka (do ramena, což je teda trošku weird) a ten spadne do popelářského auta, které následně odjede... jako sorry, ale v tento moment jsem vyprskl smíchy, i když to tak asi působit nemělo :D Abych něco taky objektivně zkritizoval, touto epizodou se mi potvrdil názor, že střih v tomto seriálu je opravdu špatný. Příkladem je moment, kdy Diamondback rozbije okno a začne hmatat po Claire. Tahle scéna je strašně špatně sestříhaná, záběry na sebe nenavazují a hrozně to bije do očí. Nevím, jestli je to chyba střihače nebo režiséra, ale vypadá to hrozně. Jinak ale celkem povedená epizoda. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama