Reklama

Reklama

VOD (1)

Zraněný Luke je na útěku a Misty je podrobena výslechu, kde si musí sáhnout do svědomí. Mariah se ve snaze získat moc přikloní na temnou stranu. (Netflix)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda mě znudila od sklepa až po půdu. Tvůrcům evidentně vycházel materiál jen na dvanáct dílů, ale protože jich musí být třináct, vyrobíme díl, který o ničem nebude a mrsknem ho někam, kam se vejde. Proboha, vždyť ani ten psycholog tam nebyl na hlavní pracovní poměr! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle se moc nestalo, a to co se stalo by se mohlo klidně vystřihnout nebo vměstnat do jiného dílu. ... Když tuto epizodu přeskočíte, tak si toho ani nevšimnete... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezkonkurenčně nejotravnější a nejzbytečnější epizoda série (zatím). Vůbec jsem nepochopil důvod proč POLOVINU epizody trávíme krafáním policajtky s cvokařem, její šéfovou... a o čem? O kravinách které opravdu nijak děj dopředu neposunou (a že bych se o ní chtěl něco dozvědět? Proč bych měl?!). Hnus velebnosti... megahnus. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9.díl sleduje konzultaci policistky s psychologem, další počínání Mariah Dillard a hlavně to, co se právě děje s Lukeem. To má krapet hororový nádech, při jehož sledování i zatrne. Obzvlášť na konci. Děj se tedy kupředu moc nepohne, ale zase se dozvíme to nejzásadnější. Co asi způsobilo, že má Luke tu svou schopnost. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach... tak kde začít :D Jako první bych určitě chtěl zmínit naprosto přepálenou stopáž epizody. Celkově Luke Cage hodně trpí na tempo a už předchozí díly, které měly kolem 50 minut byly občas neskutečně zdlouhavé. Tahle epizoda má pro jistotu rovnou hodinu a pět minut a já prostě nechápu proč sakra. Většina scén je zbytečně protahována, jsou delší a táhlejší než by měly být a celkově je strašně znát, že už jsme v té části seriálu, kdy se tvůrci potřebují dostat k finále, ale zároveň musejí dodržet klasických Netflixovských 13 epizod. K ději samotném, psychologický výslech Misty mi ani tolik nevadil, je fakt, že Misty je sem tam až příliš otravná a celá tahle část je mnohem delší, než by měla být, ale jinak to bylo fajn. Část s Mariah je na tom o něco hůř, hlavně kvůli Diamondbackovi, který začíná být neskutečně otravný a i když jsem si v minulém díle užíval jeho karikaturní chování, tady už to podle mě tvůrci trochu přehánějí a občas ty scény s ním působí fakt jako pěst na oko. Linka s Luke Cagem je fajn, i když nápad, že kyselina mu rozežere kůži a oni budou moci vytáhnout šrapnely je podle mě trošku přes čáru. Epizoda není špatná, jenom má opravdu šíleně pomalé tempo. Hodnocení: 58% ()

Dody345 

všechny recenze uživatele

Říkáte si proč má tento díl, tak nízké hodnocení oproti ostatním? Já si to říkal taky a ono je to vcelku prosté milý Watsone. Přestože seriál se jmenuje Luke Cage, tak tady v tomto díle byl silák odložen na druhou kolej a většinu dílu jsme trávili vylejvání si srdíčka policajty (která je čím dál více otravná) s cvokařem a její novou šéfovou (což je další nesympatická *****). Další část jsme trávili s Mariah, která po zabití svého bratrance bere velení na sebe a hraje si na drsnou gangsterku. Škoda, že to nebylo naopak a on nezabil ji, zvláště po tom dílu, kdy se vzpomínalo na jejich minulost, díky kterému mi bylo Cornella i celkem líto. A toho málo prostoru co v díle zbylo se dalo hlavní postavě. Shrnul bych to tím, že tohle byl první díl, kdy sem se pořád díval kolik času ještě zbývá, protože už mě to popravdě fakt nebavilo. ()

Reklama

Reklama