Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si Luke zvyká na rostoucí slávu a snaží se zastavit příval heroinu, který je označen jeho jménem, ozve se mu někdo z jeho minulosti. (Netflix)

Recenze (6)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach... můj... Bože... To byl zase vopruz. Nechápu jak může být rozjezd série tak otravně nudný. Kdyby se alespoň věnoval tomu, že se oživí to co se dělo v minulé sérii (jasně že si pamatuju kulový), ale ono nic. Žvatlá se, před kamerou se střídají postavičky a jedna je drsnější než druhá. Obzvlášť když žvááátlaj ťim afryyckym přizvůůkem. Nejvíc hardcore je ten bílej debílek se slunečníma brejlema co umí jen jeden výraz. Ten je tak hustej, že ani nemusí bejt černej. P.S.: a 10 sekund představení toho "Vládce-roští" to opravdu nevytrhne. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi naprosto jasné, že pětihvězdičkovým hodnocením tento pilot druhé řady Luka Cage celkem nadhodnocuju, ale upřímně, po tom, co jsem prozíval celou druhou sérii Jessicy Jones bylo tak strašně moc svěží vidět něco, co má nějaký tvůrčí styl, nějakou představu a nějakou myšlenku. První epizoda každopádně hodně působí jako první řada Luka. Je zde stále naprosto vynikající atmosféra a zasazení v Harlemu, společně s velmi dobrým a originálním jazzově laděným soundtrackem, který občas sice bere atmosféru a napětí některým scénám, jinak je ale super. Luke Cage je pořád sympaťák, celý koncept toho, že je to známý hrdina, kterého lidi oslovují na ulicích a fotí se s ním je hrozně fajn a k Lukově postavě a do jeho příběhu se hrozně hodí. Linka Misty, která se adaptuje na život po ztrátě ruky, je taky dobrá a KONEČNĚ se tady odkazuje na události Defenders, což se v již zmiňované druhé Jessice vůbec nedělo a skoro to vypadalo, že na tenhle velkolepý event všichni zapomněli. Mariah s Shadesem mi pořád moc nesedí, kdo naopak extrémně válí, tak je samozřejmě Bushmaster. Věřím, že lidem, kterým vadil Diamondback v první sérii a kteří prostě nemají rádi tyhle karikaturní, až parodické, přestřelené a šílené záporáky ve vážných záležitostech, tak těm se ani „bušmasta“ nebude zamlouvat, ale sakra, podle mě je to totální frajer :D Ty šílené grimasy a pohyby, ten naprosto přestřelený jamajský přízvuk způsobující to, že mu nerozumíte ani slovo a podle mě by spousta lidí, včetně mě, bylo bez titulků naprosto ztracených, to jak se chová. Za ty 3 minuty, co tady je, si mě naprosto získal :D Těším se na další díly. Hodnocení: 80% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama