Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke testuje svoje schopnosti v boji, Misty dělá problémy na okrsku a Mariah chystá schůzku, která by měla vylepšit její image. (Netflix)

Recenze (5)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luke Cage je regulerní debil. Ne jen že se vytahuje před kamerami co vše dokáže (tím pádem prozrazuje své limity), ale vždy a všude nakráčí jako největší machr (a pak se diví, že jeho oponenti jsou vynalézaví a dostává na prdel). Do toho 90% času žvanění = děj se nikam nesune. Jen se do děje zapojuje více postav. A když už konečně dojde na akci, tak je prokládaná hudebním výstupem nějakého (určitě hrozně zásadního) drnkala. Ještě horší než první epizoda! Tohle asi ještě 11x nedám. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizodka stále pokračuje v tom odlehčeném, pohodovém duchu, jaký měl díl minulý. Luke Cage je stále poměrně sympatická postava, i když mi občas přijde, že dělá hodně stupidní rozhodnutí jenom proto, aby seriál vypadal cool, viz scéna, kdy nechá borca pod činkou nebo samotné finále, kdy přijde zachránit rodinku gangstera, který ji mlátí, ale zpacifikuje ho tak, že jim rozmlátí půlku bytu :D Každopádně cením osobnější rovinu pro Luka v podobě jeho otce a taky to, že postava Luka zde projevuje i nějaké emoce, což se v 1. sérii moc nevidělo. Bushmaster je skvělej, jeho jamajský přízvuk je stále perfektní :D a líbí se mi i jeho schopnosti alá neprůstřelnost z Wishe. Sice se mi úplně nezdá, že ty schopnosti získává z nějakých bylinek, co koupil v nějaké random lékárně, když je tak jednoduché získat takové superschopnosti, proč to nemá každý druhý, ale fajn :D Taky se mi mimochodem hrozně líbí Bushmasterův vztah k Lukovi. Většinou tihle záporáci mají tendenci mít s hrdinou nějaký hluboký vztah plný křivd z minulosti, ale Bushmaster ne. Pro něj je Luke prostě jenom nějakej random týpek z televize o kterým slyší poprvý v životě a prostě se mu nelíbí :D A to je takové strašně svěží. Hodně mě bavily i odkazy na Defenders, které se mi prostě líbí po kompletním ignorování v druhé Jessice. Na závěr, jeden komentující si zde stěžuje na to, že seriál má na konci asi 3 minutový hudební vstup jistého umělce. Mně to naopak vůbec nevadí, naopak si myslím, že tyhle hudební vložky hrozně pěkně utváří atmosféru. Líbily se mi už v první sérii, líbí se mi i tady. Příjemná epizodka, těším se na další díly. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama