Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harlemem otřásá vlna násilí a všichni zběsile hledají souvislosti mezi Piranhou, Mariou, Bushmasterem a strašlivým nálezem na klinice. (Netflix)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovina série pryč a co z toho? U.H. Série se totálně propadla. Běžně začínám na průměru a pak čekám jak se díl vyvine. U Luka je standardem odpad (konverzační cvičení různých postav na různě zbytečná témata)... žvanění se sice omezila na nějakých 75% času, ale i tak je to demence (to se jako Luke nevytáhne rukama přes zábradlí?). Oproti minulému dílu je to ale balzám. Takové akce.. snad víc než v 5ti předchozích dílech dohromady. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je celkem dost podivný :D Na jednu stranu jsou tu totiž hrozně fajn scény, jako je konverzace mezi Shadesem a Comanchem, což je asi nejlidštější moment pro Shadese, který jsme zatím dostali, pak tu jsou ale věci, jako je celá linka Luka a Piranhy, kteří jsou zašití v opuštěném divadle, což je konverzační linka, která naprosto ztroskotává na tom, že Piranha je totálně nesympatický debílek. Sice jsou tu poměrně fajn reference na komiksové „heroes for hire“, ale ty to moc nezachraňují. Pak tu jsou věci, jako finální souboj Luka a Bushmastera, který je super, až teda na tu část, kde Bushmaster použije jistý paralyzující prášek, což je hrozná kravina :D Kdyby ho to prostě uspalo/přivedlo do bezvědomí, působilo by to celé mnohem lépe a realističtěji, tohle ale působilo extrémně divně a kýčovitě :D Jinak je to fajn díl, hlavně celá atmosféra toho, že Harlem je prohledáván Jamajčany je strašně super. Hodnocení: 65% ()

Reklama

Reklama