Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke se otřepává z dramatického souboje na mostě a spolu s Misty pátrá po Piranhovi. Hon na práskače nabírá na obrátkách. Bushmaster předvádí svůj poslední tah. (Netflix)

Recenze (4)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsme se minule namlsali a zpět k odpadu. To byla zase kokotina... to že scénáristé pokosí pár postav ještě neznamená, že je to super. Asi nejvíc LOL byla scéna kdy se "narafičí" sebeobrana tou druhou ranou do hrudníku z půl metru :D :D :D. Brejličkář zase pobavil. Nebo ta rádoby stylovka prokládat nějakého drnkala záběry z toho co se děje. Jako kdyby to měl být videoklip a někoho ten drnkal zajímal. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Rozhodně nejlepší epizoda druhé série a dost možná i celého seriálu zatím a to jen a pouze díky konci. Každopádně, od začátku. Celá linka kolem Shadese a toho, jak odhaluje informátora ve svém týmu, je celkem dobrá a smrt pana detektiva a Comancheho je vlastně i celkem fajn scéna, i když ano, jak zde někdo v komentářích zmiňuje, taky mě celkem dostalo, jak Shades má perfektně naplánováno, že celá událost vypadá jako přestřelka dvou lidí, kteří se navzájem zabili, a pak Comancheho střelí do hrudníku zblízka pod dost specifickým úhlem, z něhož by ho pan detektiv asi těžko zabil :D Každopádně, závěr samotné epizody je upřímně boží a i poměrně emocionální. Protínají se nám zde dvě scény a to Luke vyříkávající si svou minulost se svým otcem a Bushmaster, jenž vysvětluje proč vlastně tohle všechno dělá. A obě dvě tyto scény jsou vynikající. Luke a jeho táta je neskutečně dojemná scéna, naopak Bushmasterův origin je vynikající a díky jedné scéně se z něj stává jeden z těch sympatičtějších Netflix Marvel padouchů. I když se vlastně jedná o klasickou motivaci „tvoji příbuzní ublížili mým příbuzným, takže se já mstím tobě“, kterou známe třeba z druhého Iron Mana, tady je to fakt dobře zpracované a s Bushmasterem lze naprosto snadno soucítit. A taky se mi líbí, jak seriál krásně vykreslil Mariah jako chladnou mrchu a to jenom tím, jak na celou tuhle McIverovu minulost reaguje. Závěr s požárem a Bushmasterem v klubu je jenom třešnička na dortu. Skvělý díl. Hodnocení: 83% ()

Reklama

Reklama