Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shades, Mariah a Misty zpracovávají události předchozí noci a Bushmaster přemýšlí, jak by mohl získat větší sílu. (Netflix)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We went to Times Square, and I stole these Top Gun aviator sunglasses. And the shopkeeper came running after me, and Che tackled him so I can get away. I wore those bunk-ass sunglasses every day for a year, until they broke. That's how I got the name Shades. Comanche knew me before I was me. I lost my brother last night." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda v Brně pokračuje. Alespoň ty debility z předchozích epizod se snaží scénář napravit. To zvedá epizodu z odpadu na jednu hvězdičku. Lékárnice se rozpovídala... Policajtka začala používat hlavu... Vládce-roští má spoustu plemenných projevů a... prd z toho. Pořád je to jen čistých 50 minut keců. Ještě že sentimentální plky jsou jen polovina, že? Další co je třeba ocenit je absence dalšího výstupu drnkala a závěrečný akční maraton (no 5 minut to bylo asi) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela fajnová epizodka, která se většinu času odehrává na policejní stanici a jedná se o takový výslechový a trošku víc odpočinkový díl, což ale není vůbec na škodu. Dynamika mezi Lukem, Mariah a Tildou je fajn, je super, že všichni musí tak napůl nechtěně spolupracovat a přidává to do seriálu poměrně zajímavé interakce. Jsem taky rád, že scénáristi napsali své postavy tak, že nejsou úplně debilní, tudíž jim došlo, že pan detektiv asi fakt nezastřelil Comancheho, což mě lehce potěšilo :D A taky musím říct, že postava Bena Donovana je extrémně podivná :D Doslova jeho celý charakter staví na tom, že je to prostě právník pro padouchy, ale musím říct, že v tomhle díle byl super a jeho running joke s tím, že se vždycky někde jen tak spawne mě fakt baví :D Mimochodem, Bushmasterův running joke s opravováním jména Dillard na Stokes je taky boží. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama