Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke je otřesený tím, co Mariah provedla, a prohledává město, aby našel svědka. Ve vzpomínkách se odhaluje osudné setkání mezi Stokesovými a McIverovými. (Netflix)

Recenze (4)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A hovno spadlo na větrák... flashback. Alias synonymum pro dlouhé a bolestné vysvětlování něčeho co mě vůbec nezajímá. Proč mě má jako zajímat důvod proč má Vládce-roští pipku na tu rašpli (co pořád přejmenovává). ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalu, ale jistě se blížíme do finále a dostáváme další skvělou epizodu. Strašně mě bavilo řečení celkové situace okolo Mariah, kdy Luke přemýšlí nad tím, že ji zabije, atd. Díl opět pokračuje ve vykreslování Mariah jako chladné a apatické mrchy, kterou každý, včetně diváků, nenávidí a já tento typ záporáků mám strašně rád :D Taky se mi líbí její vztah se Shadesem, kterému pomalu dochází, jak šílená vlastně je a jejich hádka, kdy ji Shades málem uškrtí, je super scéna. Úplně mi to teda nesedí k Shadesově charakteru, celou sérii a půl je to chladný gangster bez emocí a tady mu najednou vadí to, že Mariah zabila nevinné lidi, ale upřímně, je to podle mě změna k lepšímu a Shadesův charakter, který jsem do této doby příliš nemusel, konečně začíná být zajímavý. Finální moment mezi Bushmasterem a Lukem je taky super, je fajn mít takovýhle obyčejný, nekonfliktní rozhovor mezi hrdinou a záporákem. Na závěr chci říct, že se mi líbily i všechny flashbacky na Bushmasterovu minulost. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama