Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke v boji proti novému druhu heroinu spojí síly s nečekaným pomocníkem. Shades tvrdošíjně pokračuje ve svém plánu a obrovská party přitáhne všechny do klubu. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice povedená předfinálová epizoda. Začněme úvodní scénou, kdy vidíme Luka a Bushmastera společně bojovat proti čínským dealerům, což je super akční scéna a já naprosto zbožňuju tyhle momenty, kdy hrdina a záporák bojují na stejné straně. Samotná epizoda je dost fajn, hlavně díky výslechových scénám Shadese, které jsou krásně napínavé a zajímavé a navíc je to pěkné připomenutí první série. Finále v klubu je taky dost super, líbil se mi i společný souboj Misty, Luka a Shadese proti Bushmasterovi, akorát mi přišla trošku podivná scéna, kdy se Luke rozhoduje, zda Bushmastera zabije. Pokud vím, Bushmaster nebyl nikdy Lukův primární cíl, to byla vždy Mariah a podle mě by celý moment fungoval lépe, kdyby držel právě Mariah. Jinak ale dost fajn díl, těším se na finále. Hodnocení: 80% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejzajímavější na celém dílu je výpověď toho debílka sluneční-brýle-v-noci, díky které mi došlo jak moc byla první řada akční. Hotová jízda. Díky čistce v distribučním centru asiatů se potvrdilo, že oni prostě umí natočit solidní bitku. Megasolidní... Ale nechtějí. Prostě tenhle seriál je o tlachání a hraní si na drama. Scénář plný debilit a debilních zvratů, hlavně aby bylo čím vycpat 13 epizod... A potvrzuje to i závěrečná scéna v klubu. Perfektně natočená, ale zcela nesmyslná (prostě proč?) a debilní (hlavně díky chování Luka)... ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se objeví hláška ze seriálu Hra o trůny (od r. 2011): „Dracarys“. Což je nemožné, aby seriál existoval v MCU, jelikož herec Dannyho Renda (Finn Jones), hrál v seriálu jednu z významných postav. (ČSFD)

Reklama

Reklama