Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele NiaWolf k tomuto seriálu (2)

Marvel's Luke Cage (2016) 

Daredevil a Jessica Jones byly celkem příjemné seriály, které vyplňovaly pochmurné večery. Luke Cage bohužel nesahá těmto seriál ani po kotníku. Už po čtvrtém dílu, kdy se prakticky nic nedělo, rozhovory byly o ničem jsem už marně hledala důvod proč se na seriál koukat dál. Prostě mě natolik znudil, že se mi nechtělo pokračovat a ani mě nezajímalo, co bude dál. Tohle se prostě hodně nepovedlo.. ()

Okamžik pravdy (2016) (S01E01) 

Po prvním dílu z toho mám pocit, že jsem si omylem zapnula dokument Ze života afroameričana. Jediné, co jsem se zatím dozvěděla je, že Luke pracuje načerno, neplatí daně, ráno se bije v prsa, že ještě nezapomněl na svou mrtvou manželku, a proto ho ostatní ženy nezajímají, a pak večer skočí do postele s první ženskou, které lichotí tím, že ji uráží. Samozřejmě nesmí chybět vytasené zbraně a hlášky typu "Oh, maaan! SHIT! Hey Nigga" aj. Padouch vypadá spíše jako gigolo a oproti Fiskovi z Daredevila se tváří jak nemluvně, kterému upadl dudlík. Fakt mu tu "drsnost" nevěřím. Celou dobu se vlastně nic neděje a po chvilce mi i přišlo zábavnější počítat pavouky na stěně. Ale co, prostému plebsu to bude stačit, je to přece NETFLIX, je to SUPERHRDINA, a to je přece záruka toho úplně nejvíc nejlepšího seriálu.... ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama