Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele Hust3r k tomuto seriálu (8)

Okamžik pravdy (2016) (S01E01) 

Dobrý začátek, ač hodně pomalý. Nevýhoda toho, že jsou všechny epizody naráz a já je nestíhám, tak snad se neochudím o spoilery. Tak věřím, že se to pěkně rozjede. Policajta si na Luka slušně došlápla :D ()

Reputace (2016) (S01E05) 

Claire je zpět! Jinak Luce Cage (proč se seroš nejmenuje Power Man?) pokračuje v pozvolném tempu, nenudí, zabaví, ale zase nestrhne jako druhá řada Daredevila, což už se po těch pěti dílech odhadnout dá, uvidíme jak dál. ()

Slaboši potřebují ochránce (2016) (S01E06) 

Poměrně slabší díl, nic extra se nedělo a už to vypadalo, že je konec série. Luke bude hrdina k pronajmutí. Cottonmouth je pod zámkem, takže jak to bude pokračovat? A Trish? Všiml si někdo Trish? Sice jen v rádiu, ale potěšila. ()

Manifest (2016) (S01E07) 

Celkem slabota. Moc to roztahujou. Cottonmouthova minulost nezajímavá, nemá to spád. Sice je to netflix, takže to úplná kravina není, ale je vidět, že tohle není námět na celý seriál, těšim se až Iron Fista a Power Mana spojí dohromady, to bude něco jiného. ()

Podezřelý (2016) (S01E08) 

Konečně to nabírá grády. Nevim proč ho teda střelil do ramene, když je jasný, že to ho nemůže zabít, ale tak je to seriál. ()

DWYCK (2016) (S01E09) 

Ty kráso, to byl hnus :D Bitka s policajtama super, ale ten závěr...no fuj ()

Ber si to osobně (2016) (S01E10) 

Konečně peckový díl! Tedy minimálně pro mě. Ani chvilku jsem se nenudil a konečně to začíná gradovat. ()

Monolog chaosu (2016) (S01E12) 

Opět skvělý díl, ale co měl do háje Diamonback na sobě? Ačkoliv mi příliš nesedl celkově, v tomhle díle mě bavil až do toho tuctového závěru, no ale tak snad to finále bude stát za to :) ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama