Reklama

Reklama

VOD (1)

Jediným troufalým krokem dostane přítel z minulosti Lukea do úzkých a Misty do bezvýchodné situace a ještě ohrozí bezpečnost Harlemu. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faktem je, že scénáristé mají alespoň smysl pro humor. To by jeden nevěřil, jaká je to tepenné krvácení pohoda. Stačí jen počkat, až ztratíte dostatek krve, pak už budete zase v klídku. No nic, ještě vydržet dva díly. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda začala velmi svěže a slibně... pak spadlo hovno na větrák. Logika začala pokulhávat (to jako když má potíže s voláním nemůže napsat SMS???) a klasicky jak už jsme si zvykli napětí se rozmělňuje tlachacími pasážemi a jediné drama na které se scénář zmůže jsou laciné berličky "šroubování napětí" (i když z logiky věci je jasné, že takhle to tři epizody před koncem rozhodně nedopadne). ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"God had me at hello with Genesis. The story of Cain and Abel. When God asked Cain where Abel was after he killed him Cain asked, "Am I my brother's keeper?" See I thought that was some cool shit Wesley Snipes made up in New Jack City. Turns out it's real. So after I kill Luke Cage I'm gonna stand over him and say, "Yes, I am." " ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Události 11. dílu jsou známou šablonou mnoha kriminálek a akčních příběhů, které skončilo tak jak skončit mělo. Není tu nic nového pod sluncem ani nic překvapujícího, takže jistá předvídatelnost tu panuje, ale to ničemu v tomto případě neškodí. Atmosféra je působivá a vlně probíhající. Tlačení na pilu by tomu jen uškodilo. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po relativně dlouhé době díl, který mě opravdu bavil. Ano, je to konverzační díl, ve kterém je spousta dialogů a téměř žádná akce, ty dialogy jsou ale velmi pěkně napsané a bavily mě. Celková dynamika mezi Lukem, Misty a Claire je výborná, jejich vzájemné interakce jsou velice fajn a samotná Misty konečně po hromadě dílů nepůsobí otravně. Děj a náplň epizody je taky dost dobrá, linka odehrávající se přímo v budově Harlem's Paradise je hodně napínavá a taky se mi líbilo zasazení policie a návladní do celé situace. Cameo Towera z Daredevila bylo taky velmi fajn. Co bych chtěl ještě vyzdvihnout, tak to je Diamondback. Jelikož tohle je asi první díl celého seriálu, kdy mi opravdu sednul. Stále si sice udržuje své karikaturní a parodické chování, ale konečně to nepůsobí komicky až trapně, ale spíš znepokojivě a podivně. Takhle měl podle mě být Diamondback zobrazen skrz celou sérii a ne jen v posledních pár dílech... Taky chci pochválit hudbu, která je výborná, stále je celkem originální a netradiční, ale aspoň sedí do scén, ve kterých je umístěná, ne jako v minulém díle. Hodnocení: 74% ()

Reklama

Reklama