Reklama

Reklama

VOD (1)

Celému Harlemu na očích se Luke pustí do životního souboje a doufá, že z něj vyjde jako ochránce, kterého město potřebuje. (Netflix)

Recenze (9)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Koniec nie je úplne podľa mojich očakávaní. Záporákov kostým je neuveriteľne trápny (prečo preboha použili niečo také? Došli im prachy?) a dvierka pre druhú sériu sú možno až zbytočne dokorán otvorené (geneticky vylepšený záporák, nová vládkyňa štvrte a jej milenec...), ale ako posledná časť vydarenej prvej série je to plus mínus dôstojné a na úrovni. Najviac ma sklamalo výlučne slovné napojenie na pomaly ale isto sa budujúcu tímovku Defenders. Sestrička Claire hovorí o tom, že pozná istého super právnika z Hell´s Kitchen a vtedy ma príjemne zamrazilo, ale nakoniec ma prestalo mraziť, keď som pochopil, že pri tomto slovnom cameu sa to začne aj skončí zároveň. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Message received. Ano pochopil jsem, bude druhá řada, ale proč dělají poslední epizodu první řady jen jako upoutávku na řadu druhou? Asi se všichni rozhodli, že to natolik zkazili, že už to poslední díl nezachrání, tak se na nějaký pořádný závěr vykašlali. Úžasné... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec série laciný a odfláknutý. Prakticky to zásadní se semele během prvních patnácti minut a zbytek je jen o pouštění spoilerů do druhé řady a rychlé uhlazení všech vrásek, které se udělaly Lukeovi na čele během předchozích 12ti epizod... Osobně jsem tedy seriálem zklamaný. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna kapitola osudů Lukea Cageho se uzavírá, avšak dveře zůstávají stále otevřené. Poslední díl série začíná střetnutím, na který se s napětím čekalo. A protože se jedná o televizní seriál a ne o popkornový velkofilm, souboj je v rámci schopností nepřehánějící a jednoduchý. pak to vypadá, jakoby ruka zákona konečně dolehla k spravedlnosti, ale ono ejhle... A tak je nakročeno k druhé sérii, která snad přijde, neboť tady nejde o nějaké superhrdinské činy, jak je obvyklé, ale o obyčejné příběhy odehrávající se v Harlemu. Jen je tam někdo, kdo má neprůstřelnou kůži, který si na nic a na nikoho nehraje. A to je vše. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Finále první řady Luka Cage je více méně důstojné zakončení celého příběhu, i když s ním mám pár problémů. Nicméně se mi celkově líbí, že to vlastně neskončilo moc pozitivně. Luke jde do vězení, Mariah a Shades jsou na svobodě a jediný svědek proti nim je mrtvý. Tyhle hořkosladké konce mám rád a funguje to podle mě dost dobře. Čeho nejsem úplně fanoušek, tak je to, že finální souboj Luka a Diamondbacka se odehraje v prvních 15 minutách a zbytek epizody už je čistě konverzační část a příprava na Defenders a 2. sérku. Chápu, že to tak asi musí být pro účely příběhu, každopádně dát finální souboj na začátek epizody je prostě zvláštní. Taky se mi moc nelíbí, že po již zmíněných 15 minutách už Diamondbacka do konce dílu nevidíme, kromě úplně poslední scény, která měla nastínit nějakou budoucnost, které se stejně asi nikdy nedočkáme... A teď k tomu nejhoršímu :D Finální souboj. Power Man vs Diamondback. Je fakt, že Diamondback byl celou sérii zvláštní, choval se podivně a až karikaturně parodoval klasické klišé záporáky. Ale tenhle souboj už je prostě moc. Stejně jako v minulém díle musím zmínit, že Diamondbackův oblek je strašně kýčovitý a prostě vizuálně příšerný. Samotný souboj v kombinaci se zvolenou hudbou působí hrozně komicky, absolutně nereálně, obě dvě postavy neustále hází nějaké podivné hlášky odkazující na flashbacky, předvádí různé pózy a jiné podivné údery a to vůbec nezmiňuji, jak na jejich duel přihlíží celý Harlem, včetně policie, nic nedělají a jenom jim skandují. Celý tenhle fight působí strašně :D Pochopil bych podobný souboj v nějakém 30 let starém komiksu, ale v seriálu z roku 2016, v sesterském seriálu Daredevila, který měl peckové, napínavé a skvěle provedené souboje, tomu fakt nerozumím. Jinak ale poměrně obstojné finále, které láká na 2. sérii. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama