Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nahrávka souboje s Bushmasterem se stane hitem. Luke se oklepává a sleduje sérii stop, které ho zavedou do Tildina obchodu. (Netflix)

Recenze (6)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásnej začátek: séém Vládce-roští... páápír zabááály káámen. Co bych dal za dabing abych nemusel poslouchat ten tupý přízvuk :D. Každopádně ten výraz "machýrka" byl k nezaplacení. Že by mu konečně něco došlo? Ani omylem. Je to stejné tupé pako. Obzvlášť co se týká uvažování. Pipka v lékárně z něj dělá debila, přitom se přizná, že ví o koho jde (viděla video) a přesto nic z toho. Ještě si od ní něco vezme. Buď je ty Luke důvěřivý jako dítě, nebo je scénárista totální pako. Jinak máte pocit, že rvačka na úvod něco rozjede? ano... 50 minut žvanení (z 54minut stopáže). Víc odpad to už být nemůže. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele

Luke Cage má něco, co nemá Jessica, Dany a vlastně ani Matt (ten ale zvládne seriál táhnout sám) a to jsou kvalitní záporáci. Bushmaster vypadá dobře a těším se na něj. Bohužel ale má Luke ještě něco co ostatní nemají a to jsou neskutečně dlouhé a zbytečné záběry na živé kapely. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další hodně fajnový dílec. Luke, vypořádávající se s následky otřesu mozku, je dost fajn a i když je tahle linka dost podivná, nejsem si úplně jistý, jestli by to zvládal takto chodit s otřesem mozku jakoby nic, je to fajn :D Bushmaster je stále super, začíná se zde nastiňovat nějaké vyšetřování kolem něj a o co mu asi půjde, což je též celkem dobré. Misty je taky dobrá a těším se na robotickou ruku :D A finální scéna a rozlučka s Bobbym byla skvělá a emocionální. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama