Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke nutně potřebuje rychle opatřit peníze kvůli žalobě, a tak zvažuje nabídku od nadšeného fanouška. Mariah vyzývá Tildu, aby se zapojila do rodinného podniku. (Netflix)

Recenze (5)

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslíte, že to nejde? Že nelze klesnout ještě hlouběji? Stejný odpad jako minule. 54 minut žvanění, aby se na konci ze sebe Luke (opět) nechal udělat živý terč. Kdyby alespoň návštěva Foggyho přenesla do Luke Cage trochu i toho Daredevila... Bohužel jen trošek té roztomilosti a naivity. Co díl to 90% vycpávky. Hnus. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Konečně lehce nadprůměrný díl. A stačila k tomu troška humoru a zasadit Luka do trochu netradičnější situace, jako "hero for hire". Plus Foggy jako bonus. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Relativně dost zbytečná epizodka, která prakticky nic nepřináší celkovému propojenému ději série, ale upřímně, je to fajne. Celá linka s tím, že z Luka se stala hračka na prodej, což si musí nechat líbit, jelikož nutně potřebuje peníze, je sice extrémně epizodní příběh, ale vlastně je to celkem dobré a zábavné. Dostává se díky tomu do seriálu i Foggy, který na rozdíl od druhé Jessicy zde nemá jen cameo, ale plnohodnotnou roli, což je taky super. Misty s její robotickou rukou taky baví, i když se bojím, že se tímto tvůrci naprosto vykašlou na celou linku se ztracením končetiny a části sebe sama, což by byla škoda. Každopádně, flashbacky se Scarfem jsou super a tohle jeho menší cameo bylo fajn. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama