Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Danny Rand trvá na tom, že pomůže Lukeovi najít Bushmastera – jako správný Iron Fist. Mariah spřádá plány, jak získat zpátky svoje impérium. Misty pronásleduje zrádce. (Netflix)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole neeeeee!!!! Iron Dick! Proč zrovna tohohle? Proč zrovna největší pako z Defenders? To epizodě nasadilo jednu úroveň pod odpad hned ze začátku. 30 minut pryč a nic. Pamatujete na ten "šrumec" na konci minulé epizody? Pusťte si tuhle od poloviny a je to jedno. O nic jste nepřišli... Pak Dick a Cage najdou pěstírnu Vládce-roští a konečně je na co se dívat. Dick dokonce rozsvítí úd (a několikrát). Jeden by řekl, že to znamená rozjezd... A ono jo! Vybílená Jamaská putika s táborákem zaručeně "vyšle zprávu" správným směrem :D. Za mě skok o 3 levely vzhůru! Uvidíme, zda tohle bude ten správný rozjezd na závěr, nebo jen "slabá chvilka". Každopádně zatím nejlepší díl série. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další poměrně fajnová epizoda. Na jeden díl k Lukovi zaskočil Iron Fist, který krásně osvěžil celý seriál a má takovou příjemnou a pohodovou roli. Akorát je vtipný, jak Danny je tady sympatičtější než za celou jeho první sérii :D Každopádně jeho dynamika s Lukem je super a mrzí mě, že jeho postava je tady jen na 1 díl. A jejich společný souboj proti borcům v pěstírně je dost fajn. Za zmínku určitě stojí i Mariah, ze které se tímto dílem konečně stává regulérní záporák a finální scéna, kdy konečně přijme krev Stokesů a nechá vystřílet celou restauraci, včetně upálení Bushmasterova strýce, je naprosto božská scéna, neskutečně napínavá, emocionální a mrazivá, a taky mi přišlo super, jak se kamera dost zaměřila na Shadesovu reakci na celou tuhle událost a jak bylo krásně vidět, že i jemu tohle přijde jako zvrácenost. Velmi slušný díl, kterému sice trochu chyběl Bushmaster a nějaký větší posun v ději, ale jako taková rychlá odpočinková epizodka s Iron Fistem, proč ne. Hodnocení: 72% ()

Reklama

Reklama