Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele Yoshitsune k tomuto seriálu (1)

Série 1 (2016) (S01) 

Luke Cage má dobrou první sérii, o tom neni pochyb, ze seriálu je cítit ten pravý nádech Harlemu, Wu-Tang Clan (v jedné epizodě i Method Man) Čínská restaurace, holičství uprostřed, nad tím vším tkví král ulice Cornell. Do toho všeho neochotně vstupuje Luke Cage, který první co chce, je dělat problémy, nakonec si ale problémy najdou jeho a on přestože nechce přijmout svůj úděl hrdiny, je to něco co ho nakonec dožene, tak jako všechny v Harlemu. Herec Mike Colter, se role Luke Cage zhostil, velice dobře, hned v první epizodě sem si ho oblíbil. Co se týče záporáků, Cornell je fajn má kuráž a umí být nebezpečný, ale přeci jenom větší svaly má Diamondback, který je lépe vybaven na Luka a celkově, je Diamondback mnohem nebezpečnější než Cornell. Ale jak Cornell, tak i Diamondback sou jenom svaly, sice mají své plány, ale nejvíc nebezpečným záporákem pro mně byla Mariah, nejen že ji to myslí, ale zároveň umí prodávat, umí lidem prodávat strach a nenávist, umí lhát a tvářit se, že je to pravda, takovýhle člověk je horší než kdejaký psychopat. Mariah Dillard, snad přeroste všechny záporáky, co kdy Marvel stvořil, Thanos, Ultron, Annihilus, Azazel a další sou ve srovnání s Mariah ničím, protože lidi jako ona, dokáže v lidech probudit to nejhorší co v nich je, takový záporák nelze vyřídit násilím, na takové se musí chytře. Seriál se mi hodně líbil, dvě epizody měli sice slabší, průběh, ale neni to nic strašného. Akce jako taková, až na závěrečný díl, nepředvede nic velkého, ale tenhle seriál neni a nechce být o akci, je to o lidech a to je lepší než všechna akce. ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama