Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele Ratemus k tomuto seriálu (3)

Marvel's Luke Cage (2016) 

Bohužel, jak byla Jessica nudná tak toto je tak nějak ještě více. Jessica měla skvělé epizody ze kterých by se dal poskládat super seriál o např osmy dílech ale Luke Cage? je to sympaťák, ale tim to končí. Padouchů je tu, jak když naserete a ani jeden není zajímavej a oproti skvělému Fiskovi a Kilgravovi jsou fakt směšní. Je tu vysokej černoch s knírem, kterej se směje jak idiot, mluví tak, že by uspal i huskyho a ,,hraje,, na klávesy, potom je tu jeho načesaná sestřenka, která vám v každém díle řekne jenom stokrát, že se seriál odehrává v Harlemu, potom teda štěně Shades, který má ve scénáři se jen usmívat a nosit brýle i ve tmě, je tvrdej a nebojí se ničeho...no a nakonec to schytá od dvou holek. No a nakonec je tu největší borec Diamondback, který vlastně ve výsledku jde proti Lukovi, protože si ho rodiče málo všímali :-D nejlacinější zápletka.....závěrečný souboj? jako já byl zklamanej ze závěru Jessicy, ale s porovnáním s Lukem to bylo skvělé. Diamondback si na sebe vezme suchý potápěčský oblek a pak si dávají pěkně po hospodsku po čuni....jako náznaky na MCU pěkné akorát se zapomněli zmínit o zničení Harlemu Hulkem z filmu Incredible Hulk.....jedinej sympaťák je tam Luke a Claire, která neslouží jako nic jiného než oslý můstek pro spojení všech street heroes v Defenders.....jako lepší průměr, ale bohuel, Jessica byla lepší a s Daredevilem to srovnávat ani snad nejde, ten je o několik tříd jinde ()

Vkroč do arény (2016) (S01E04) 

pěknej flashback a poučení? Vždy si kryj záda, když hraješ šachy ()

Monolog chaosu (2016) (S01E12) 

ten konec opravdu víc trapně kýčovitej být nemohl ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama