Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2018), 24 h 27 min (Minutáž: 46–69 min)

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Mahershala Ali, Mustafa Shakir, Ron Cephas Jones, Frank Whaley, Rob Morgan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Nezlomný bývalý trestanec v mikině s kapucí chce očistit své jméno a zachránit svou čtvrť. On bojovat nechtěl, ale lidé potřebují hrdinu. (Netflix)

Recenze uživatele SpaceOdyseus k tomuto seriálu (15)

Marvel's Luke Cage (2016) 

I kdyz mi to vyslo na tri hvezdy, mel jsem v druhe puli problem cely serial vubec dokoukat. Proc se proboha tvurci zbavovali tak skveleho zaporaka? A proc ho nahradili nekym tak debilnim, klisovitym a nudnym? Kam se podela filmovost akcnich scen jake ma Daredevil? Kam se podela hutna atmoska Jessicy? Zde jsme dostali cernosskou pohadku s ucouranymi dialogy, nudnym vizualem a otravnymi postavami. Ze zacatku se najde nekolik dobrych epizod, ale postupne se to rozmelni v sed, sed a nudu. ()

Série 1 (2016) (S01) 

1. serie: I kdyz mi to vyslo na tri hvezdy, mel jsem v druhe puli problem cely serial vubec dokoukat. Proc se proboha tvurci zbavovali tak skveleho zaporaka? A proc ho nahradili nekym tak debilnim, klisovitym a nudnym? Kam se podela filmovost akcnich scen jake ma Daredevil? Kam se podela hutna atmoska Jessicy? Zde jsme dostali cernosskou pohadku s ucouranymi dialogy, nudnym vizualem a otravnymi postavami. Ze zacatku se najde nekolik dobrych epizod, ale postupne se to rozmelni v sed, sed a nudu. ()

Okamžik pravdy (2016) (S01E01) 

Vypada to na zajimavou serii, kde se bude stretavat cerna gangsterka se superhrdinou, ktery jim tak trochu nechce byt. Atmosfera cerneho Harlemu je vytana zmena oproti dalsim dilum v MCU. ()

Zákon ulice (2016) (S01E02) 

Cim se Luke Cage hodne odlisuje od dalsich Marvelovek a cim se me pomalu ale jiste ziskava je skvela cerna hudba. V tomto podani se skvelou kamerou a atmosferickym svicenim se diky tomu na to moc hezky kouka. Btw. jsem moc rad, ze holicstvi potkal brzky konec, protoze vetsi cernossky stereotyp snad neexistuje. ()

Kdo převezme otěže? (2016) (S01E03) 

Dej se tedy nerozjizdi takovym tempem jako u Daredevila nebo Jessicy, ale vylozene nuda to neni. ()

Vkroč do arény (2016) (S01E04) 

Flashback s originem byl fajn, prijemna zmena po trech temer stejnych dilech. ()

Reputace (2016) (S01E05) 

Strihovy uvod s rapovym songem byl fajn, ale jak zacal pohreb a pateticke proslovy, zacalo to byt celkem nudne. ()

Slaboši potřebují ochránce (2016) (S01E06) 

Chvilema mi moc nesedi strih, kterym je serial strizen. Zda se mi, ze nektere zabery hlavne v konverzacich trvaji o sekundu dele nez je nezbytne nutne a ztraci to pro me tempo. Obcas se mi zda, ze prechod mezi scenami neni uplne zretelny. Ale to muze byt jen muj problem. Jinak dej utika dopredu moc zajimave. ()

Manifest (2016) (S01E07) 

Flashback o Cottonmouthovi byl fajn, moc se mi libilo zapojeni jeho hry na klavesy. Dodava mu to trosku lidstejsi rozmer. Jinak byl dil ve znameni opravdu necekanych twistu, ktere tedy hodne zamichaji kartami. Tesim se, jak se s tim poperou v dalsich dilech. ()

Podezřelý (2016) (S01E08) 

Nejvic me asi bavi zaporacka dejova linie, tam se deji zajimave veci. Dredata policistka me uz zacina nudit, ta by mohla trosku ustoupit do pozadi. Jinak celkem fajn dil. ()

DWYCK (2016) (S01E09) 

To byl tedy nudny dil, kecani a kecani... ()

Ber si to osobně (2016) (S01E10) 

Zase takovy vyplnkovy dil, kde se moc veci nestalo. ()

Teď jsi můj (2016) (S01E11) 

Konecne se neco poradneho deje, i kdyz by to take nemuseli az zas tak natahovat. ()

Monolog chaosu (2016) (S01E12) 

Je fajn videt Method Mana, jak hraje sam sebe. Ale myslim, ze z jeho setkani s Lukem slo vytezit mnohem vic. Jinak mi prijde fakt skoda, ze se v pulce serialu vymenili zaporaci. Diamondback je fakt klisovity, nudny a nezajimavy. ()

Znáš můj styl (2016) (S01E13) 

No nic moc. Konecne doslo na nejakou superhrdinskou bitku, ale nebylo moc na co koukat. Nuda sed, divny a nudny zaporak... ()

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix zrušil Daredevila

Netflix zrušil Daredevila

30.11.2018

Netflix a Disney jsou momentálně uprostřed drahého rozvodu a další obětí jejich nenaplněné lásky se teď oficiálně stal jednoznačně nejúspěšnější z marvelovských seriálů, komiksový Daredevil. Po třech… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama