Reklama

Reklama

Superkáry

(pořad)
  • USA Ultimate Wheels
Reality-TV
USA, 2014, 8x47 min

Obsahy(1)

Superkáry je exkluzivní automobilová show sledující dva tvořivé nadšence Ela a Willa, kteří přestavují různá auta a s pomocí svých schopností z nich dělají dokonalé unikáty. Od Ferrari přes Mustang až po Volkswagen Camper, každá proměna je originál a skrývá fascinující příběh. Seriál se odehrává v Londýnském automobilovém muzeu, které vlastní Elo. Tomu pomáhá geniální mechanik Will Trickett, kterého jste mohli vidět v seriálu Man Made Home. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Pořady o autech mám rád a vždy si dám bacha abych viděl víc dílů než vyřknu ortel. Mám za sebou celou řadu a povím vám, žádný šlágr. Na pořadu mě vytáčely hlavně dvě věci: 1. stupidní kamera a střih, kdy se hraje na hrozné tajemství s tím jaký bude výsledek. Prakticky celé a hotové auto uvidíte až na závěr. 2. víc než polovina času je o žvanění o kravinách a věnování se věcem co s danou přestavbou vůbec nesouvisí... a to je voser. Jako "třešinka" na dortu je i fakt, že občas je chytne inovátorský duch a auto spíš dojebou (IMO). Takže stručně: nesedí mi styl vyprávění, nesedí mi vkus jaký mají (hlavně El) a díky tomu v polovině případů bych to co vyplodí doma nechtěl ani zadarmo... :/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou první! Další pořad o autech, která dva auto nadšenci El a Will kupují aby je po renovaci se ziskem prodali. Je to obdobná věc jako Dannyho auťáky co běží na kanálu History HD akorát, že tohle je ve staré dobré Anglii. * * * ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama