Reklama

Reklama

Cesar zachraňuje

(pořad)
  • Česko Zavolejte Cesara Millana (více)

Obsahy(1)

Cesar Millan je zpátky, aby rehabilitoval psy a trénoval jejich majitele, ale tentokrát své schopnosti využije v rámci komunit blízko vás. Každý týden navštíví Cesar nějakou komunitu, jež potřebuje jeho pomoc. Zavolají si ho sousedé, spolupracovníci, příbuzní a přátelé, kteří si neví rady se čtyřnohou hrozbou, jež obrátila jejich život vzhůru nohama. Ať už se jedná o rozmazlenou čivavu, která narušuje rodinné podnikání nebo agresivního křížence, jenž po sousedství nahání strach, Cesar využije svých odborných znalostí, aby mezi psy a lidmi zavládla harmonie. Každý díl bude obsahovat dva příběhy odehrávající se v rámci jedné komunity a na konec se všechny zúčastněné strany společně sejdou vybaveni znalostmi a prostředky, které jim poskytl Cesar Millan. (National Geographic)

(více)

Recenze (6)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Cesar znovu ukazuje, jak je fantastický. Když si dokáže poradit s takovými případy, pak nevím, kdo by se mu mohl alespoň vyrovnat, natož ho předčit. Ten člověk má dar. Dar komunikace se psy. ()

corona 

všechny recenze uživatele

V tejto relácii problém nemajú psy, ale ich majitelia, z ktorých by väčšina potrebovala psychológa, ak nie psychiatra. Vždy sa čudujem aké bizarné bytosti obývajú túto planétu. Snáď z Millanovho výcviku po čase niečo zostane. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Tento člověk má neuvěřitelné kouzlo, pomáhá kde se objeví. Je to opravdový psycholog. Pomáhá hlavně lidem aby byly lepší, protože jaký pán takový pes. Z jeho úst jde spoustu zajímavých rad. A v angličtině ještě člověk procvičí jazyk. Díky pořadu, pracuju na svém strachu ze psů. ()

Reklama

Reklama