Reklama

Reklama

Der Ruf der blonden Göttin

  • USA Voodoo Passion (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Susan přijíždí na Haiti za svým manželem Jackem, který zde bydlí v domě se svou sestrou Olgou. Susan začíná mít v noci živé noční můry, při kterých se účastní rituálů voodoo, tance, ale i vražd. Nerozezná, zda-li sny jsou skutečné či nikoli. A opět najde další probodanou panenku. Ale kdo a proč by chtěl, aby nevinná žena někoho zavraždila? (RetroMan)

(více)

Recenze (5)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Na Haiti pricestuje pani v strednych rokoch, aby si konečne splnila sen o návšteve tohto exotického ostrova. Idylka netrvá dlho a hneď prvú noc má zvláštny sen, kedy je hypnotizovaná epileptickými domorodcami za doprovodu perkusii. Jess Franco znova perlí a púšťa to éteru pár definícii voodoo, miestnych zvykov a nesmie chýbať ani maňásek so špendlíkmi v telíčku. Žáner horor tento krát prezliekol za krimi, čo robí z Voodoo Passion (anglický názov) ešte nudnejšiu záležitosť, ako obvykle. 18-kové ratingy síce znejú dobre, ale erotiky je poskromne a krvi ešte menej. Čestné miesto medzi zlými badmovies trochu podkopáva pointa, ktorá je ako sa vraví "tak zlá, až dobrá". Hold svet treba zachrániť. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No a toto je zasa jeden Franco, ktorý rozdeľuje. Ženy sú permanentne nahé, Franco krásne podchytil horúcu atmosféru paliem, mora, zelene, sídla a starožitného nábytku. Permanentná nahota je jeho jazykom, zábery sú dlhé, náladové, dej len čosi, na čo sa podchytí svojská, pomalá atmosféra za tónov voodoo bubnov, plná sexu a hypnotického, rozpáleného tempa. Buď si to, ako ja, vychutnáte a necháte na seba pôsobiť, alebo... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hodně nahoty a nahatýho tancování mezi černochama, na rok 1977 tam je teda hodně penisů - i černých kupodivu. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Voodoo Passion je přesně ten film Jesse Franca, který diváky ničím nepřekvapí, ale fanoušky tvůrce nadchne. Film je plný nahoty. Platinová blondýnka Olga (Karine Gambier) je nymfomanka a i Susan (Ada Tauler) se pohybuje ve filmu stále nahá. Nejhezčí mi přišla jejich hospodyně Inés (Muriel Montossé, zde jako Nanda van Bergen), která má ve filmu na Haiti kořeny a tak chodí křepčit se skupinou místních domorodců. Film se skutečně odehrává v tropickém Haiti a je doprovázen místní hypnotickou hudbou. Viděl jsem v německém znění s anglickými titulky. České titulky k filmu zde http://uloz.to/xnYKzFG/voodoo-passion-cz-titulky-by-retroman-srt. ()

Reklama

Reklama