Reklama

Reklama

Woon nuk ruk tem barn

(seriál)
  • Thajsko Wunnak raktemban (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Omaem má ráda korejskou kulturu, takže když jí sestra se švagrem řeknou, že vyhráli zájezd do Koreje, ale nejí čas, aby tam jeli, tak ať on jede místo nich, nadšeně souhlasí. Jenomže během její nepřítomnosti prodají dům, ve kterém bydlí. Omaem ale na cestě do Koreje potkává hvězdičku Mikea, jejich setkání ovšem rozhodně není vystřižené z růžové knihovny. Mike doufá, že ji už nikdy nepotká, ale jejich cesty se ještě několikrát propletou, jako by si snad byli souzeni... Byl to právě Mike, kdo koupil její dům. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

sara93 

všechny recenze uživatele

Mezi hlavní dvojicí opravdu chemie funguje jak má . Je to spíše drama a romantika než komedie , ale opravdu příjemné . I když některé romantické scény zde jsou opravdu dlouhé , tak tady mi to vůbec nepřekáželo , ba naopak vydržela bych se koukat klidně déle . Mike D. Angelo si mě opravdu získal a Sushar Manaying je taky super jako herečka . ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Všeobecně velmi příjemná romantika, která nenabízí nic originálního nebo už neviděného, ale jako celek je velmi milá a pohodová. Za pozitivní považuji, že hlavní dvojice téměř nesleze z plátna a i když náhodou chvíli není, je to udělané tak, že nevadí. Nepotřebuji vidět korejský originál. ■ P.S. Herečka Sushar Manaying má doopravdy nick Aom. ■ Původně jen 4* jsem zvýšil na maximum, když jsem si vzpomněl na náboj, který měl okamžik natáčení reklamního spotu se zmrzlinou. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou první thajský seriál. Vybrala jsem si remake korejského seriálu z roku 2004. Tak nějak z toho lze cítit, že se Thajci ještě pořádně nepostavili na vlastní nohy a kopírují, co se dá, ačkoliv tomu dodávají něco, co v původním seriálu nebylo. I když to není tak fancy jako korejská tvorba, je to na rozdíl od ní méně melodramatické a více roztomilé, milé. Zprvu bylo trošku těžké si zvyknout na jazyk, ale po dvaceti dílech už to bylo v pohodě. Plus jak už příběh znám, tak mě ten začátek moc nebavil. Ale to vynahrazoval zbytek. Vážně to bylo tak pěkné, až mi bylo líto, že jsem s nimi už musela rozloučit. Celkově seriál probíhá takovým umírněným tempem, má vtipné scény, úsměvné, ale i smutné – nezachází ovšem do extrémů jako korejské seriály a to je velké plus. Tohle je opravdu krásná oddychovka, kterou určitě stojí za to zkusit. Nejen hlavní postavy, ale i vedlejší jsou samostatní lidé, které mají sou osobnost, své pohnutky, takže i když tu babu,která chce Mikea sobecky jen pro sebe, snad i nesnášíte, nakonec se z ní vyklube člověk, u kterého pochopíte, proč se choval, jak se choval. Takže i z tohoto hlediska se mi seriál moc líbil. Líbila se mi i Mikeova rodina – hlavně babička, některými gesty mi velmi připomínala tu mou. Takže jsem se při sledování ocitla ve velmi příjemné, až důvěrně známém, prostředí. Nemluvě o hudbě, která snad byla vypůjčená odevšad (zaslechla jsem tam snad i motiv z Matrixu a Pýchy a předsudku). Plus se mi tu velmi líbila thajská svatba. Asi si seriál v budoucnu ještě zopakuji. Samozřejmě není jen krása super a jsou i scény, které mě moc nebavily, ale tak už to hold bývá, i tak to seriálu na kráse neubylo. Milé 4*. *** Tak dobře, po druhém zhlédnutí a s odřenýma ušima zvedám na 5*. Prostě mě to bavilo, culila jsem se u toho, jak dlouho už ne, obdivovala jsem, jak Mike skvěle hraje, jak jim to sluší, konečně jsem nechtěla hlavní hrdinku zaškrtit. Ačkoliv to má své mouchy a ke konci se na můj vkus moc rozvláční příběh (poslední 4 díly), tak i tak jsem se bavila. Fakt že jo. Odcházím od toho s pocitem, že jsem tomu ten čas ráda dala; už podruhé. Aom a Mike se oficiálně stali mým nejoblíbenějším fiktivním párem. Zatím na ně nikdo nemá! Titulky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Představitelka hlavní hrdinky, Sushar Manaying, má na ČSFD neuvedenou přezdívku přezdívku Aom, takže v seriálu, stejně jako Mike, vystupovala pod jménem, se kterým je známá i v reálném životě. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama