Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 1

(série)
USA, 2015, 11 h 20 min (Minutáž: 47–56 min)

Kamera:

Manuel Billeter

Hrají:

Krysten Ritter, Mike Colter, Rachael Taylor, Erin Moriarty, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, David Tennant, Susie Abromeit, Robin Weigert, Joseph Ragno (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Důvtipná a ostrá jako žiletky, nadané soukromé očko Jessica Jones si dává do pořádku svůj život, když ji znovu začne pronásledovat děsivá postava z minulosti. (Netflix)

Recenze (45)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvelom daredevilovi som si vybral další seriál od marvelu na službe netflix. Musím povedať je jessica bola silná postava ale nie tak dobrá ako diabol z hell kitchen. Mala slabšie momenty ale aj silnejšie. Zaporák Kilgrave celkom ušiel a jeho schopnosť ovladať mysle ľudí tiež. Na druhú sériu sa nechystám. Nakoľko netflix neponúka pre Slovenskú klientelu ani len titulky.. čo je strašná škoda. Netflix už zrejme ďalšiu šancu nedostane. 4* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 65% Pozrime sa na to čo tu máme. Po Daredevilovi sa objavil ďalší člen, lepšie povedané členka, Defenders. A nie je to vôbec zlé. Krysten Ritter do role Jessicy Jones pasuje rovnako fajn, ako jej zadok do džínsov. Pred tým ako som sa do tohoto seriálu pustil, som veľa o nej nevedel, ale došlo mi, že nemám čakať akčný nárez v štýle Daredevila. Súkromná detektívka zo silou ako za štyroch chlapov si to tu občas rozdá na päste aj v posteli, takže núdza o zaujímavé scény nie je. Tak isto ani o príbeh, ktorý ponúkne aj fajn background. Trošku mi nesadol záporák, za to poteší, že sa tu objaví Luke Cage, ktorý pozdvihne trošku hodnotenie. Celkom spokojnost s prvou sériou. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Jessicy Jones je zase tak trochu jiný superhero seriál. Špionážní krimi říznuté velice osobitým hereckým výkonem Krysten Ritter je skvěle podporované Lukem Cage, propojené skrze další postavy s jinými Defenders seriály a v neposlední řadě doplněné o výborného záporáka. První série je tak někde mezi 4 a 5 hvězdami, ale přikloním se spíše dolů... ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil je někde jinde, to je bez debat. Tohle trpí hlavně tím natahováním příběhové linky, kdy se zhruba od poloviny opakuje pořád dokola "chytli jsme Killgravea ale nezabijeme ho a pustíme na svobodu, abysme ho zase mohli znovu chytat". Škoda, protože Krysten Ritter je dost sympatická, Tennant aka Killgrave má fakt charisma plus dost neokoukanou schopnost a zakomponování Luka Cage proběhlo na výbornou. ()

TerezD 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem se neubránila stejně jako někteří komentující s porovnáváním s marvelácko - netflixáckým Daredevilem, pochopitelně Daredevil je minimálně o dva stupně lepší podívaná než pohled na excentrickou postavu Jessicy Jones, která vede vcelku zpackaný depresivní život. Nelíbila se mi především předvídatelnost událostí, od začátku bylo jasné, jakým směrem se bude děj ubírat. Navíc druhá polovina série ztrácí na dechu a události se zbytečně vlečou, ocenila bych třeba kratší sérii, místo 13 dílů by bohatě stačilo 10 dílů. Naopak bych vyzdvihla ponurou atmosféru Hell's Kitchen, která i v Daredevilovi byla výborná. Ještě si musím rozmyslet, zda vůbec 2. série bude stát za zhlédnutí. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Ve epizodě se objevila postava Samantha Reyesová (Michelle Hurd). Herečka hrála tutéž roli  i v 2. řadě seriálu Daredevil (od r. 2015). (Koldyn)
  • Když Jessica (Krysten Ritter) popíjí v baru a povídá si s barmanem, je možné si všimnout, že jedna z píp patří českému pivovaru Pilsner Urquell. (cze.Oi)
  • Během tajného utajení v nemocnici Jessica (Krysten Ritter) říká, že byla přeložena ze Seattle Grace, což je název nemocnice v seriálu Grey's Anatomy (od r. 2005). (ČSFD)

Reklama

Reklama