Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3

(série)
USA, 2019, 11 h (Minutáž: 44–56 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V poslední sérii Jessica změří síly s kalkulujícím sériovým vrahem a Trish s novými schopnostmi se v boji se zlem nebojí jít do extrému. (Netflix)

Recenze (30)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Přátelé, to je vše. Poslední série Jessicy Jones, poslední série celé této dlouhé a skvělé Marvel/Netflix kooperace. A jak to celé dopadlo? Skvělé. První, co je nutné podotknout je skutečnost, že tato série je ta nejtemnější ze všech třech dostupných. Ani ne tak atmosférou, ale dějem, který se ubírá do míst, které bych nečekal a cením tvůrce za ty koule, které zde rozhodně hodily bez skrupulí na stůl. Také tato série je hodně osobní, ale tentokrát více vůči charakteru Trish, kde má tento aspekt vliv i na samotnou Jessicu (což se opačně v takové míře v minulých sériích nestalo). Hlavní zaporák na mě působil také dobře, konečně se po řadě "nadlidí" dostáváme k "prostému" vrahovi, jehož motivy jsou možná trošku klišé, ale to je vyváženo vysokým charismatem a výkonem jeho představitele. Další nové postavy jsou povětšině mdlé až na postavu Erica, většího sympaťáka jsem v televizi či na plátně dlouho neviděl a jeho lehká proměna z feel-good nálady do něčeho vážnějšího je neskutečně přirozená, takže znovu tleskám představiteli. Jediná vada je možná počet epizod, který mě osobně sednul, protože scénář měl co nabídnout hlavně v ještě větším rozšiřování charakterů, ale pro ne tak shovívavé konzumenty to mohl být problém. Rozjezd byl rozhodně slabší, ale postupem času to nabralo rychlost, nápady, odvahu, již zmíněnou neočekávatelnou temnost, twisty a všechny části, které by dobré drama mělo mít. Samotný konec byl vkusným posledním kouskem skládačky, která tu s námi byla dobré 4 roky. Zpočátku to vypadalo na 7/10, po celém zhlédnutí to je na jistých 8/10. Bude mi Jessica chybět? Dříve bych si myslel, že ne, ale teď musím říct, že sakra bude. Tak snad příště u série čtvrté na Disney+. ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná séria seriálu "Jessica Jones" je súčasne koniec Marvel seriálov na Netflixe. Uvidíme čo nám prinesie Disney+, no myslím si, že je škoda, že sa rozhodli tieto seriály ukončiť. Pretože si myslím, že sme sa postupne cez všetky tieto seriály k niečomu začínali dostávať. A kým druhá séria Jessicy Jones nebola úplne ideálna a mala pár pomalých miest, tentokrát sme sa konečne opäť vrátili do zaujímavých epizód. Máme nového silného zloducha, no súčasne tu máme aj silnú story medzi dvoma sestrami. A na začiatku je to super, postupne to však naberie úplne prekvapivé obrátky a zo série sa stane skutočne poriadny klenot. Myslím si, že v prvej sérii sme mali stále najlepšieho zloducha, no Sallinger dokázal z naších hrdiniek dostať skutočne maximum. A podarilo sa mu objaviť stránky, ktoré by najradšej asi ani nemali. A všetko je to viditeľné v posledných dvoch epizódach, ktoré sú skutočne silné. Som zvedavý, kde nabudúce uvidíme Krysten Ritter. Myslím si, že je veľmi talentovaná a prial by som si, aby dostala niečo ďalšie, čo by ju dokázalo poriadne zvýrazniť ako herečku. Plus je super, že tu má malé cameo aj Luke Cage. Séria je skutočne silná, má skvelé momentky a som rád, že Netflix s týmito postavami vydržal až doteraz. A mrzí ma, že sme sa s nimi teraz už nadobro rozlúčili. Pravdepodobne. Uvidíme, čo sa bude diať, no myslím si, že vďaka Netflixu je len jeden skutočný Matthew Murdock, jediná skutočná Jessica Jones a rovnako aj Luke Cage, Punisher a Iron Fist. A ďakujem im za tieto zážitky. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední Defender došel na konec své cesty. Stejně jako minulé se zbytečně natahovalo. Bohatě by stačilo 7, 8 epizod a vše důležité by bylo odvyprávěné. Jessicu jako postavu mám dost rád, zbytek už je na tom mnohem hůř. Seriál se loučí velice průměrnou řadou a uvidíme, jestli dojde k nějakému přerodu (remaku) pod hlavičkou myší. Season 3 - 50%. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica v tretej sérii doplatila na svoju kamarátku. Strašne na nervy postava. Chápem kam to chceli a keby im to vyšlo, tak by sa možno aspoň priblížili aj samotnému Daredevilovi. To by ale museli tú postavu napísať ďaleko pozornejšie... a možno aj inak obsadiť. V prvých dvoch sezónach bola Rachael Taylor ako Trish postačujúca, ale čo sa od nej žiadalo v tretej, to nezvládla... no ako som už uviedol, pri tom, ako jej to predpísali, vlastne ani nemala šancu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne som dorazil tento marvel seriál od netflixu. Musím uznať ak by nebol s dabingom tak by som ho asi ani nedopozeral. Určite ale bola tretia séria lepšia ako tá druhá, ktorá dopadla katastrofálne. Ten záver sa celkom aj podaril. A narovinu, seriálu by stačilo 8 až 10 epizód a zaujal by diváka viac. Hlavná herečka nemusí sadnúť každému. A celkovo najlepšie dopadla prvá séria, ktorú som videl veľmi dávno. 3* ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama