Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3

(série)
USA, 2019, 11 h (Minutáž: 44–56 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V poslední sérii Jessica změří síly s kalkulujícím sériovým vrahem a Trish s novými schopnostmi se v boji se zlem nebojí jít do extrému. (Netflix)

Recenze (30)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné díly to slušně rozjely, předtím se ale hodně natahovalo rozvíjením vedlejších postav – především umírající, panovačná, zamilovaná lesba / právnička Hogarthová mě vyloženě štvala a nebavila. Jen se tím rozbila linka s masovým vrahem Salingerem, který však na prvoligového padoucha neměl parametry od začátku. Naštěstí dramatický oblouk, který opsala superhrdinská zanícenost snaživé Trish, celou sezónu podržel. A Jessica se konečně začala chovat trošku přístupně, vstřícně, resp. přestala na všechno dlabat. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojené marvelácko-netflixovské seriály bohužel končí nejslabší řadou. Obecně bylo u Jessicy ve všech řádách problém s nucenou 13 dílnou stopáží, raději bych další uvítal 8 dílná pokračování. Po třech měsících jsem se nakonec prokousal na konec a i když nemůžu říct, že by to tentokrát bylo nějak horší nebo jsem se snad více nudil, prostě už mě to nebavilo tolik jako třeba v první řadě (nedejbože Daredevila). Všechny postavy došly k patřičnému závěru a díky bohu nebyl nastřelen žádný cliffhanger, takže v tomto směru spokojenost. Sice stále visí otázka, zda-li se Krysten Ritter v této roli ještě někdy dočkáme, téměř jistě to ale nebude ve čtvrté řadě. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak se nám rozloučila na Netflixu poslední Marvel postava... a nemusí se za nic stydět. První série je nepřekonaná (to byla čistá genialita!), ale po promarněné druhé řadě (tam byl viditelný sešup), je Jessica ve své rozlužce opět kvalitním noirovým alkoholikem, co se probíjí životem plného zmaru a neštěstí. A je to zábava! Niterní monology, detektivní podzápletky a solidní výstavba vedlejších postav dělá z tého série plnohodnotný pohled na hrdinství a onen odlišný přístup (včetně lidského zlosyna) je krásnou alternativnou ke všemu, co se dnes s komiksovým tématem točí. Jen škoda, že se Netflix nepoučil a počet epizod výrazně nezredukoval, spolu s několika hluchými místy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledná séria seriálu "Jessica Jones" je súčasne koniec Marvel seriálov na Netflixe. Uvidíme čo nám prinesie Disney+, no myslím si, že je škoda, že sa rozhodli tieto seriály ukončiť. Pretože si myslím, že sme sa postupne cez všetky tieto seriály k niečomu začínali dostávať. A kým druhá séria Jessicy Jones nebola úplne ideálna a mala pár pomalých miest, tentokrát sme sa konečne opäť vrátili do zaujímavých epizód. Máme nového silného zloducha, no súčasne tu máme aj silnú story medzi dvoma sestrami. A na začiatku je to super, postupne to však naberie úplne prekvapivé obrátky a zo série sa stane skutočne poriadny klenot. Myslím si, že v prvej sérii sme mali stále najlepšieho zloducha, no Sallinger dokázal z naších hrdiniek dostať skutočne maximum. A podarilo sa mu objaviť stránky, ktoré by najradšej asi ani nemali. A všetko je to viditeľné v posledných dvoch epizódach, ktoré sú skutočne silné. Som zvedavý, kde nabudúce uvidíme Krysten Ritter. Myslím si, že je veľmi talentovaná a prial by som si, aby dostala niečo ďalšie, čo by ju dokázalo poriadne zvýrazniť ako herečku. Plus je super, že tu má malé cameo aj Luke Cage. Séria je skutočne silná, má skvelé momentky a som rád, že Netflix s týmito postavami vydržal až doteraz. A mrzí ma, že sme sa s nimi teraz už nadobro rozlúčili. Pravdepodobne. Uvidíme, čo sa bude diať, no myslím si, že vďaka Netflixu je len jeden skutočný Matthew Murdock, jediná skutočná Jessica Jones a rovnako aj Luke Cage, Punisher a Iron Fist. A ďakujem im za tieto zážitky. Hodnotenie: A- ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě bavila asi nejvíce. Sledujeme skvělý vývoj ústřední postavy, máme vynikajícího záporáka i skvělého sidekicka. Trish mě bavila o něco více, než v předešlé sérii. Carrie Anne-Moss také roste s každou další sérií. Nesmím opomenout také výborného Malcolma. Tak jako v případě Daredevila je u Jessicy každá série trochu jiná a jestli jsem se u první rozhodoval mezi 4 a 5 a přiklonil se dolů, tak u závěru celé Defenders ságy se přikloním nahoru... Klobouk dolů před celým universem. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama