Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3

(série)
USA, 2019, 11 h (Minutáž: 44–56 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V poslední sérii Jessica změří síly s kalkulujícím sériovým vrahem a Trish s novými schopnostmi se v boji se zlem nebojí jít do extrému. (Netflix)

Recenze (30)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak se nám rozloučila na Netflixu poslední Marvel postava... a nemusí se za nic stydět. První série je nepřekonaná (to byla čistá genialita!), ale po promarněné druhé řadě (tam byl viditelný sešup), je Jessica ve své rozlužce opět kvalitním noirovým alkoholikem, co se probíjí životem plného zmaru a neštěstí. A je to zábava! Niterní monology, detektivní podzápletky a solidní výstavba vedlejších postav dělá z tého série plnohodnotný pohled na hrdinství a onen odlišný přístup (včetně lidského zlosyna) je krásnou alternativnou ke všemu, co se dnes s komiksovým tématem točí. Jen škoda, že se Netflix nepoučil a počet epizod výrazně nezredukoval, spolu s několika hluchými místy. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A poslední Defender došel na konec své cesty. Stejně jako minulé se zbytečně natahovalo. Bohatě by stačilo 7, 8 epizod a vše důležité by bylo odvyprávěné. Jessicu jako postavu mám dost rád, zbytek už je na tom mnohem hůř. Seriál se loučí velice průměrnou řadou a uvidíme, jestli dojde k nějakému přerodu (remaku) pod hlavičkou myší. Season 3 - 50%. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Přátelé, to je vše. Poslední série Jessicy Jones, poslední série celé této dlouhé a skvělé Marvel/Netflix kooperace. A jak to celé dopadlo? Skvělé. První, co je nutné podotknout je skutečnost, že tato série je ta nejtemnější ze všech třech dostupných. Ani ne tak atmosférou, ale dějem, který se ubírá do míst, které bych nečekal a cením tvůrce za ty koule, které zde rozhodně hodily bez skrupulí na stůl. Také tato série je hodně osobní, ale tentokrát více vůči charakteru Trish, kde má tento aspekt vliv i na samotnou Jessicu (což se opačně v takové míře v minulých sériích nestalo). Hlavní zaporák na mě působil také dobře, konečně se po řadě "nadlidí" dostáváme k "prostému" vrahovi, jehož motivy jsou možná trošku klišé, ale to je vyváženo vysokým charismatem a výkonem jeho představitele. Další nové postavy jsou povětšině mdlé až na postavu Erica, většího sympaťáka jsem v televizi či na plátně dlouho neviděl a jeho lehká proměna z feel-good nálady do něčeho vážnějšího je neskutečně přirozená, takže znovu tleskám představiteli. Jediná vada je možná počet epizod, který mě osobně sednul, protože scénář měl co nabídnout hlavně v ještě větším rozšiřování charakterů, ale pro ne tak shovívavé konzumenty to mohl být problém. Rozjezd byl rozhodně slabší, ale postupem času to nabralo rychlost, nápady, odvahu, již zmíněnou neočekávatelnou temnost, twisty a všechny části, které by dobré drama mělo mít. Samotný konec byl vkusným posledním kouskem skládačky, která tu s námi byla dobré 4 roky. Zpočátku to vypadalo na 7/10, po celém zhlédnutí to je na jistých 8/10. Bude mi Jessica chybět? Dříve bych si myslel, že ne, ale teď musím říct, že sakra bude. Tak snad příště u série čtvrté na Disney+. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě bavila asi nejvíce. Sledujeme skvělý vývoj ústřední postavy, máme vynikajícího záporáka i skvělého sidekicka. Trish mě bavila o něco více, než v předešlé sérii. Carrie Anne-Moss také roste s každou další sérií. Nesmím opomenout také výborného Malcolma. Tak jako v případě Daredevila je u Jessicy každá série trochu jiná a jestli jsem se u první rozhodoval mezi 4 a 5 a přiklonil se dolů, tak u závěru celé Defenders ságy se přikloním nahoru... Klobouk dolů před celým universem. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jessica v tretej sérii doplatila na svoju kamarátku. Strašne na nervy postava. Chápem kam to chceli a keby im to vyšlo, tak by sa možno aspoň priblížili aj samotnému Daredevilovi. To by ale museli tú postavu napísať ďaleko pozornejšie... a možno aj inak obsadiť. V prvých dvoch sezónach bola Rachael Taylor ako Trish postačujúca, ale čo sa od nej žiadalo v tretej, to nezvládla... no ako som už uviedol, pri tom, ako jej to predpísali, vlastne ani nemala šancu. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama