Reklama

Reklama

VOD (1)

Malcolm, Simpson a Trish se vzepřou, aby zabránili Jessice provést děsivý plán, který jí má pomoci přelstít Kilgravea. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím asi nejslabší a nejméně záživná epizoda, dost pravděpodobně způsobeno tím, že se vlastně nic moc extra neděje. Ano, je zde sice docela pěkný zvrat s Rubenem a vzniká tu díky tomu pár emočních momentů, ale jinak je to hrozně prázdné. Malcolm je stále dost fajn, Trish se Simpsonem mě ale začínají solidně štvát, hlavně tím, jak každý má totálně jiný plán a nejsou schopní se domluvit na tom, co vlastně chtějí s Kilgravem dělat. K tomu si přidáme i Jessicu a její plán dostat se do vězení, který je totálně, ale jakože úplně dementní a podle mě nedává absolutně smysl :D Díl zvedá jedna dost pěkná a atmosférická scénka na policejní stanici, vynikající soundtrack, klasicky výborný Kilgrave a cameo seržanta Mahoneyho z Daredevila. Hodnocení: 65% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U sedmé epizody mě nejvíc překvapilo, kolik vtipných momentů jsem zažil s Rubenovou mrtvolou, nečekaně často jsem se smál, tohle byl jasně Rubenův nejlepší výkon:-) Příběh si stále udržuje slušné tempo i atmosféru, teď ještě přibyly humorné scény, takže za mě spokojenost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama