Reklama

Reklama

VOD (1)

Když má Jessica Kilgravea přesně tam, kde ho chce mít, přichází Jeri Hogarth a celou situaci zkomplikuje. Na povrch vyvstávají podrobnosti z Kilgraveovy minulosti. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda byla sice z větší části komorní, ale přesto patřila k těm nejlepším dílům. Tvůrci dali vyniknout charakterům všech postav, znovu poodhalili část příběhu z Kilgraveovy minulosti a hezky akčně se vyřádili v závěru, takže jsem se po celou dobu skvěle bavil. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, po několika pomalejších dílech přichází také docela pomalý díl, který ale diváky šokuje svým naprosto skvostným finálem. Celá epizoda je protkána dialogy mezi Jessicou a Kilgravem, což je velice fajn. Budují se nám tu vztahy, rozvíjí se některé dějové linky, které snad budou ještě zajímavé, viz Hogarth a Simpson. Taky nám seriál opět ukazuje něco z Kilgravovy minulosti, je tu i menší detektivní linka s jeho rodiči, která je poměrně fajn. A tím se dostáváme k tomu závěru, který je prostě skvělý. Jedna velká chaotická scéna plná emocí, zvratů a překvapení, a je to super. Velice fajn epizoda s výborným zakončením. Hodnocení: 80% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama