Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica a Luke získávají pomoc od někoho z jejich okolí. Kilgrave se připravuje na vrcholící poměření sil s Jessicou. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedlejší dějová linie s indisponovaným Lukem by mě příliš nebrala, kdyby nesloužila k tomu, aby přivedla na scénu Claire Temple, která tak evidentně funguje jako spojovací článek mezi jednotlivými Ochránci. Hlavní dějová linie se mi líbila velice velmi, zvlášť mě pobavila scéna, která mi připomněla videoklip Goodbye od Die Happy:-) ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme to tu. Finále 1. série Jessicy Jones. A je to prostě skvělý. Začněme rovnou Kilgravem, který je i tady stále fantastický záporák, ze kterého jde strach a respekt, a strašně se mi líbí, že od té doby, co dostane ten finální upgrade, tak ho prakticky až do úplného konce vůbec nevidíme. Tohle strašně dobře buduje atmosféru a napětí. Jediné, co bych já ještě změnil, tak bych mu aspoň na těch posledních 5 minut dal tu fialovou kůži, aby se z něj stal ten správný komiksový Purple Man :D Byl by to minimálně fajn easter egg a i když by to možná bylo až moc šílený, mě by se to asi i líbilo :D Jediné, co mi na Kilgravovi trochu vadí, je to, že když se zamyslíte nad jeho schopnostmi, tak to moc nedává smysl :D Jeho schopnosti fungují na principu viru, který vypouští z pusy, když mluví. Tak jakto, že je schopný ovládat lidi přes telefon, případně přes nahrávku z televize? :D Jasně, díky tomu naprosto skvěle funguje ta scéna v nemocnici, kdy totálně všechny poštve proti Jessice, která je brutálně cool a napínavá, ale z logického hlediska to moc nedává smysl. Každopádně, zbytek dílu je super. Cameo Claire Temple z Daredevila potěšilo, máme zde jednu mega nechutnou scénu s okem a na závěr i vynikající finálovou konfrontaci. A smrt Kilgrava je skvělá. To, jak je ta scéna vystavěná, jak až do poslední chvíle divák neví, jestli to Jessica jen hraje, nebo ji Kilgrave opravdu ovládá... to je fakt super. Velice solidní a dobré finále. Hodnocení: 80% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Toto je jediná epizoda v první sérii, kdy se Jessica Jones (Krysten Ritter) usmála. (ČSFD)
  • Ve epizodě se objevila postava Samantha Reyesová (Michelle Hurd). Herečka hrála tutéž roli  i v 2. řadě seriálu Daredevil (od r. 2015). (Koldyn)
  • V díle se objeví zdravotní sestra Claire Temple (Rosario Dawson), která je jednou z důležitých postav v seriálu Daredevil (od r. 2015). (alouch)

Reklama

Reklama