Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica se vydá najít doktora Kozlova a nestačí se divit. Trish spolu s Malcolmem navštíví osobu z její minulosti. (Netflix)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končím. Ešte 11 dielov? Zabudnite. Nepochopiteľne veľa dielov a pritom (alebo skôr PRÁVE PRETO) sa tu toho deje strašne málo. Jediným plusom je Krysten Ritter, ale ani ona mi nestojí za to, aby som dal druhej sérii šancu. Majte sa dobre a nech sa vám darí. Uvidíme sa pri lepších seriáloch. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti předchozí epizodě došlo k určitému zlepšení, příběh na mě tentokrát působil ucelenějším dojmem, jen scény s Jeri se táhly jako týden před výplatou/ důchodem. Druhá sezóna je zatím každopádně slabší, tvůrcům se stále nepodařilo navodit správnou atmosféru ani napětí. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda je za mě o kapánek lepší než ta první a i když mi pořád něco chybí, na rozdíl od pilotu už se to aspoň tak pekelně netáhne. Samotná Jessica už zde má konečně alespoň jakousi detektivní linku, která je poměrně fajn a jsem rád, že se seriál vrací k tomuhle detektivnímu krimi nádechu, který mi v prvním díle chyběl. Další postavy jsou fajn, Trish zde není nijak extra otravná, Malcolm taky fajn. Akorát celá záležitost s Jeri je extrémně divná, její scény působí strašně navíc a jenom natahují délku epizody. Navíc, jelikož jsem tuto sérii již kdysi dávno viděl, absolutně nechápu, proč nám tvůrci skutečnost, že Jeri byla diagnostikována s nevyléčitelnou nemocí sdělí až v příštím díle a ne třeba na začátku tohohle. Místo toho tady sedíme a sledujeme Jeri jak hulí, chlastá a felí se štětkama a absolutně nevíme, proč se tak chová :D To mi přišlo jako hodně podivné rozhodnutí. Jinak jsem rád, že se alespoň tak nějak řeší nějaký děj, i když mám problém s tím, že mi nepřijde nijak extra zajímavý. Taky mi zde oproti první sérii chybí nějaký výraznější záporák, který tu zatím prostě není. Objeví se zde Simpson, který je sice fajn a alespoň od první série jeho postava není naprosto dementní, ale to je tak všechno :D A taky, co mi vadí asi nejvíc, 2. série zatím naprosto postrádá tu fantastickou noirovou atmosféru, tu nepříjemnost, tu mrazivost, tu tak trochu mystičnost, ten strašně nepříjemný pocit, co měla první série a což byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem ji tak zbožňoval. Jinak je to fajn, ale doufám, že se to ještě rozjede a tvůrci trochu vylepší tu atmosféru. Hodnocení: 64% ()

Reklama

Reklama