Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica má vize, které nabírají na síle, a proto navštíví opuštěnou kliniku, kde objeví novou stopu. Tajemství Jeri je prozrazeno a ona navíc dostane ultimátum. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda vůbec nebyla špatná, ale pátou hvězdičku udělit prostě nemůžu, proti první sérii tomu něco chybí. Myslím, že dokonce vím, co to je. Schází mi tady nějaký konkrétní hlavní padouch, v předchozí sezóně to byl Kilgrave, který táhnul část děje, teď se pátrá po tajemné organizaci a o záporáka člověk nezakopne. Každopádně mě potěšil Franklin "Foggy" Nelson, i když se jen mihnul. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I třetí díl druhé série je fajn, bohužel je stále pouze fajn a nic víc. Hlavní hrdinka je stále skvělá, stále je hrozně svěží mít postavu, která prostě není zrovna dvakrát sympatická, která je dost chladná, která hází jednu satirickou poznámku za druhou a je to prostě strašně příjemné. Stále jsou zde celkem nevýrazné vedlejší postavy, od Trish, přes Jeri, po nové charaktery jako je např. pan domovník Oscar (jehož celý charakter je zatím ten, že se prostě bezdůvodně chová jako hajzl). Stále mi zde chybí nějaká výrazná záporná postava, stále mi zde chybí nějaký zajímavý děj, který by mě naprosto ponořil, stále mi chybí hutná, nepříjemná a noirová atmosféra a stále mi chybí nějaké výraznější detektivní prvky. A taky, když úvodní intro teasuje na cameo Eldena Hensona a Foggyho, čekám trošku víc než 20 vteřinovou roli :D Jsou tu super momenty, ať už Jeri svěřující se o ALS nebo třeba finální konfrontace s paní doktorkou, ale zatím je to celé strašně nevýrazné. A taky se mi úplně nelíbí ty přehnané stopáže skoro hodinových epizod, 40 minut by naprosto stačilo. Hodnocení: 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama