Reklama

Reklama

VOD (1)

I přes kurz zvládání vzteku a bulvární skandály si Jessica a Trish najdou čas na vypátrání třetího pacienta spojeného s IGH. Oscar přichází s nabídkou smíru. (Netflix)

Recenze (4)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo úplně jasné, že ten frajer nebude jenom její frajer..Druhá série má zatím podobně pozvolné tempo jako první..asi to žádná velká pecka nebude, ale baví mě to sledovat a těším se na každý další díl, který si pozvolna dávkuji podle tvorby titulek a to je hlavní. Kdo ví, třeba mě to ještě překvapí..Že by Purple-man? :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem mohl jít ve druhé sezóně do plné palby. Ze všech různých událostí vykrystalizoval konkrétní protivník a věci se hned daly do pohybu. Epizoda nebyla skoupá na akční scény, nechybělo ani dobře vystupňované napětí a všechno korunoval skvělý závěr. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani čtvrtá epizoda mě zatím moc nebavila. Opět zde platí zatím asi moje největší výtka pro celou druhou sérii a to je tempo. Všechno se tak hrozně vleče, hrozně táhne a navíc to není moc zajímavé. K postavám, v téhle epizodě mi asi jediná zajímavá postava přišel Malcolm. Jessica se zde chová neskutečně otravně a i přes to, že se mi její celkový charakter stále líbí, přijde mi, že tvůrci se ji prostě snaží napsat jako někoho, kdo se ke každému bude chovat jako hajzl. Upřímně doufám, že tohle by třeba mohlo být téma 2. série a Jessica se z tohoto chování nějak poučí, ale moc v to nedoufám. Trish je brutálně otravná, prostě takový ten „budu se snažit pomoct, i když to po mně doslova nikdo nechce, takže jsem všem akorát na obtíž“ charakter. Jeri linka má potenciál být zajímavá, ale zatím nemá vůbec prostor. A třeba takový Oscar, který zde během asi 2 minut přejde z „bezdůvodně tě nesnáším“ postavy na téměř sex s Jessicou... na nějaký charakterový vývoj se asi zapomnělo :D Kritizoval bych víc, ale už jsem to zmiňoval v minulých dílech. Chybí mi opravdu nosný a zajímavý příběh, záporák, atmosféra. Je to fajn, ale bohužel to je všechno. A navíc se to fakt neskutečně táhne. Nezachrání to ani podle mě celkem zajímavý konec, který snad děj trošku obzvláštní. I když si myslím, že naprosto přesně vím, co se stane :D O co, že místo toho, abychom dostali nějakou zajímavou epizodu na policii nebo ve vězení, tak ji z toho v prvních pár minutách dílu vyseká Jeri :D Úplně to vidím... Hodnocení: 58% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama