Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica je zatlačena do kouta a musí se podělit o své informace o vrahovi. Vyčerpaná Trish se snaží vzchopit před důležitou schůzkou. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo, které příběh nabral v minulé epizodě vyšumělo do ztracena a vzalo sebou i akci, napětí a náznaky kvalitní atmosféry. Celý děj byl tentokrát poněkud ospalý, oživil ho jen rozhovor Trish s Dorothy a závěrečná scéna v akváriu, ta se tvůrcům opravdu povedla. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Did you know octopuses have no bones? A 600-pound octopus can fit through a hole the size of a quarter. Octopuses like to live alone, too, like me. They don't even raise their babies. Did you know that no other DNA is like an octopus'? No one knows where their genes come from. They're called de novo, which means "out of nowhere." " ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oukej, podle mě asi první, opravdu dobrý díl druhé série. Celá úvodní sekvence ve vazbě je hrozně fajn a ani není tak krátká, jak jsem očekával :D Jessica a její charakter mi v téhle epizodě přišel hodně fajn, jak jsem u minulé epizody avizoval, tak se asi stane - dostaneme nějakou linku o tom, že se Jessica bude muset naučit sebeovládat a zvládat vztek a jenom díky tomu mi v téhle epizodě nepřišla úplně na přesdržku a její charakter zde byl opět v takové té rovině, kdy není otravná (což se třeba v předchozím díle říct nedalo). A navíc zde má fakt dobře napsaný hlášky :D Malcolm je stále frajer, kdo mě pořád moc nebere je Trish. Tahle epizoda má konečně celkem dobře vystavěnou a zpracovanou detektivní linku, která mě bavila, třeba scéna na psychiatrii je super. Pořád mi zde chybí výraznější příběh a atmosféra, a hlavní záporačka není nic moc, hlavně proto, že o ní vůbec nic nevíme a navíc mi přijde, že její herečka tak trochu přehrává, ale minimálně tento díl už je celkem fajn a konečně má hodně příjemné tempo, které se netáhne. Hodnocení: 70% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Záběry z akvária se natáčely v Atlantis Aquarium ve městě Riverhead ve státě New York. (NiWi)
  • Píseň, kterou hraje neznámá žena na klavír, je „Ain't We Got Fun“ od Richarda Whitinga, Raymonda Egana a Guse Kahna. (NiWi)

Reklama

Reklama