Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica, v honu za zabijákem, vtrhne do exkluzivního country klubu a Trish se nová závislost začíná vymykat kontrole. (Netflix)

Recenze (5)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě zásadní otázky. Co se to děje s Patsy? A ten zvrat na konci? Nějak mi to moc neštymuje, ale uvidíme, jak to vysvětlí další díly. Jinak mi přišlo divné, jak mohl Jessice zmoknout mobil, když je Iphone 7 vodotěsnej, ale asi chtěli chtěli ukázat tu starou vychytávku s rejží. :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani šestá epizoda zrovna nehýřila akcí, napětím nebo zběsilým tempem, naštěstí mě dokázala rozesmát smažka Trish. Na druhou stranu mě fakt děsivě otravují scény s Jeri, tiše doufám, že si její choroba pospíší. No, při mém štěstí je mi jasné, že to nehrozí. Závěr byl každopádně jako ze Star Wars:-) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl tuto epizodu nazvat fillerem, pak jsem si ale uvědomil, že s tím, jaký má 2. série Jessicy fakt extrémní problém s tempem, to vlastně nic extra neznamená :D Tento díl je fajn, ale prostě to opět není nic extra. Celá linka Trish, která je závislá na jakýchsi superhrdinských drogách, je extrémně divná a vzhledem k tomu, že nijak extra nemusím postavu Trish, jež mi přijde hodně otravná, tahle linka mě moc nebaví a spíš irituje. Jessica je fajn, scénka v golfovém klubu je vtipná a i když jsem absolutně nepochopil úvod s promoklým mobilem a rejží (jakože, wtf :D), epizoda má relativně dost zajímavých a i zábavných momentů. Problém je opět s dějem, jelikož se zas a znova vůbec nic zajímavého nestane a kromě závěru je to takový zbytečnější díl. K tomu závěru každopádně, i po těch letech, co jsem tuhle sérii viděl poprvé, mi ten zvrat přijde hrozně absurdní, jak kdyby to vypadlo z nějaké telenovely :D Ale uvidíme, jak s tím série bude dál pracovat, snad líp, než jak si to matně pamatuju :D Hodnocení: 60% ()

Reklama

Reklama