Reklama

Reklama

VOD (1)

Vracející se vzpomínky vrhnou nové světlo na to, co se událo po nehodě jejich rodinného vozu, a ukáží bolavý zlomový bod v dospělém životě Jessicy. (Netflix)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak sláva! Konečně zase jedna opravdu povedená epizoda. Celý díl se věnoval událostem minulým, ale dělo se tak způsobem extrémně zábavným, navíc mi tvůrci dokázali zaplnit spoustu prázdných míst a dozvěděl jsem se i věci, o nichž jsem ani příliš neuvažoval. Například odkud se vzal název detektivní kanceláře hlavní hrdinky. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem celé zápletky s matkou vůbec nefandil a přiznám se, že byť Jessica může fungovat i bez charismatického doktora Who a neztratila nic ze své přitažlivé atmosféry kriminálního New Yorku, chyběla tomu nějaká šťáva. Ale tenhle díl nejenom nejlepší epizoda seriálu ale možná dokonce jedna z nejlepších epizod celého Netflix Marvelu. Předně je to antická tragédie, kdy zjistíme jak Jessica dostala bundu a přišla na jméno alias. To jakým způsobem vysvětlili absenci maminky bylo srdcervoucí. Líbilo se mi, jak tvůrci nechali Strilingovi city na interpretaci, takže to i ono může být pravda. Teď už se to nikdy nedozvíme. A ten emocionální závěr s plátnem, Trish a filmem. Zatraceně kdo krají ty cibule. ;) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda je v podstatě jeden velký flashback, i přes to si ale nemyslím, že se jedná o fillerový díl, kvůli své emocionální důležitosti. A i když prakticky vůbec nesouvisí s aktuálním dějem, který se odehrává v přítomnosti seriálu, myslím si, že se jedná i o nejlepší díl druhé série zatím :D Postavy jsou super, je fajn vidět Jessicu před tím, než se z ní stala ta chladná alkoholička, kterou známe :D Její chemie s Trish byla super, stejně tak postava Stirlinga, jehož smrt je naprosto skvělý a emocionální moment. Dostáváme i origin story pro paní Jonesovou, který je taky hodně fajn. Celkově je epizoda plná vynikajících emocionálních momentů, od již zmiňované smrti Jessičina přítele, až po finální moment na střeše. Taky dostáváme takový menší origin story pro Jessicu, jak vznikl Alias nebo jak získala svoji ikonickou bundu a to bylo též fajn. A taky musím smeknout před tvůrci, protože vytvořit tak neuvěřitelně otravnou songu jako je I Want Your Cray Cray jen za účelem toho, aby hrála v pozadí v seriálu, to je fakt umění :D Velice fajn a svěží epizoda, která diváka tak nějak probudí z toho (alespoň pro mě) ne moc zajímavého děje v současnosti. Hodnocení: 74% ()

Reklama

Reklama