Reklama

Reklama

VOD (1)

Jeri sjedná výhodu pro svou novou klientku výměnou za informaci o Karlově poloze. Trish postoupí vpřed ve svém vlastním pátrání. Do cesty se připlete vězeňský dozorce. (Netflix)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítáme flashbackový díl, tak toto je první epizoda, která mě opravdu od srdce bavila a kterou jsem si téměř celou dobu užíval. Jediná škoda je, že to přichází až v desátém díle ze třinácti :D Celá linka Alisy ve vězení je hrozně super, ty scény mají atmosféru, jsou napínavé a zajímavé. Strašně se mi líbí postava Jessicy, která zde má takové morální dilema co vlastně udělat se svou matkou a celá tahle část je dost fajn. Poprvé za celý seriál mě bavily i scény s Jeri, hlavně její rozhovory s Jessicou, ať už díky tomu, že se v nich Jessica chová rozumně a ne jako mrcha, má nějaký ten soucit, nebo díky tomu, že s Jeri reálně dokážete soucítit. Je zde taky naprosto fantastický závěr a mimochodem, to, že tahle epizoda stihla vytvořit za asi 5 minut takového mini záporáka, tedy pana policajta, kterého budete nenávidět víc, než mnohé filmové a seriálové záporáky co měli hodiny screentimu, to se jen tak nevidí :D Jediné, co mi opět a znovu vadí, je postava Trish, která je s prominutím arogantní, otravná a egoistická kráva. V téhle fázi už se to jinak říct nedá :D A opět se ptám jestli ji tvůrci takto napsali záměrně nebo očekávali, že s ní diváci budou sympatizovat. Každopádně jakákoliv scéna s ní je příšerná na nervy a budete mít chuť si z jejího chování vyškrábat oči :D Hodnocení: 76% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mě desátá epizoda bavila víc než předchozí díl, na pátý kousek to nestačilo. A opět za to mohou Trish a Jeri, ty dvě už mě fakt nebaví. Scény z věznice byly fajn, ty si dokonce držely i nějakou atmosféru a jako obvykle přišlo to nejlepší až v závěru. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama