Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 2 (2018) (série)


AKA Tři životy a stále není konec (S02E11)

(epizoda)
  • USA AKA Three Lives and Counting (více)

VOD (1)

Jessica je šokována svými vlastními činy a v přeludech ji pronásleduje Kilgrave. Má pocit, že se z ní stává zrůda. Trishiny plány ohledně Karla dostanou jasné obrysy. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenáctá epizoda měla své světlé momenty, jenže jich nebylo dost. Pokec s mrtvými velmi dobře fungoval v Dextrovi, tady mi lezl strašlivě na nervy, k tomu ještě ta vykolejená blbka Trish a zábava šla do nikam. Po první řadě jsem stále zklamanější, a to je fakt škoda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"it's powerful, and it's unpredictable. That can be scary for some people. I meant the ocean. That's why I love it. My whole life, I was told to be polite and to behave. The ocean doesn't give a shit. It cries and it laughs and it rages and it takes what it wants. I can't do that. But I can watch it, and I can feel free." ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jak temná celá druhá série je a jak daleko je Jessica Jones zajít to je prostě uchvátné, stejně jak daleko zašli Malcolm a Trish. Nemám slov tohle prostě je snad ještě lepší než první série no David Tennant si svůj návrat do role geniálního Killgrave užil To byl trolling. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Možná jsem povrchní a neobjektivní barbar, kterému ke štěstí a spokojenosti stačí jeden malý fanservice v podobě camea oblíbené postavy, ale je to prostě tak :D Takže tím rovnou začnu. Ó můj bože, vidět po tak dlouhé době Kilgrava, i když jenom jako nějakou hloupou halucinaci, bylo strašně super. David Tennant si stále uchovává svoje vynikající charisma, Kilgrave je pořád stejně skvělý a i když tu má dohromady tak 5 minut screentimu, každou scénu s ním jsem si užíval a dokázal mi naprosto krásně rozzářit tuhle relativně mdlou epizodu a vlastně i sérii. Fakt mě mrzí, že jsme už nikdy nedostaly třeba nějakou flashbackovou epizodu právě s Kilgravem. Každopádně, kromě něj je epizoda fajn, ale opět, nic extra přelomového a zajímavého. Celá linka kolem Trish snažící se získat superschopnosti je fajn, teda samozřejmě až na samotnou Trish klasicky :D Úvodní montáž, kdy se Jessica zbavuje mrtvoly tak, že to narafičí jako sebevraždu, je naprosto boží scéna, která by klidně mohla být mnohem delší a je smutné, že tahle malá podlinka s nechtěnou vraždou dozorce je mnohem lepší než většina jiných linek z této série. Ještě se mi líbila finální konfrontace mezi Jess a Malcolmem, i když mi přišlo, že Jessica se zde vrátila trošku do kolejí „chladná a nepříjemná“, což lehce odporuje jejímu vývoji v předchozích dílech, jinak ale skvělý a atmosférický dialog. Občas mi trošku vadily nějaké nelogičnosti, třeba scéna kdy Jessica vystopuje Malcolma pomocí klasické podvodné seznamky byla extrémně podivná a přijde mi, že tvůrci moc netuší, jak funguje internet :D Fajn epizoda, ale hlavně díky cameu mého oblíbeného Marvel záporáka :D Hodnocení: 61% ()

Reklama

Reklama