Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica se probudí v neznámém prostředí. Znovu má pocit, že je rozpolcená mezi dvěma světy a postavená před neřešitelnou volbu. (Netflix)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Finále druhé série je rozhodně i její nejlepší epizodou a jsem rád, že i když Netflix Marvel seriály ty finále moc nezvládají, toto je výjimka. Hrozně se mi líbil celý ten tísnivý pocit, který epizodou provází. Ten pocit, že všem dochází čas, Jessica je naprosto zoufalá a netuší, co má dělat nejen s aktuální situací, ale i se svým životem, a skrze celý díl na vás proudí pocit, že tohle prostě nedopadne dobře. A taky nedopadne. A smrt Alisy, byť je to podle mě neskutečně antiklimatická smrt, je upřímně dost dobrá a emocionální a dává i perfektní smysl, že ji zabila zrovna Trish. Celý road trip Jessicy a její mámy je hodně dobrá linka, je napínavá a zajímavá. Celá scéna v lunaparku je taky dost dobrá a jak již bylo řečeno, včetně smrti Alisy. To, co následuje potom je taky hodně fajn, od zničeného vztahu Jessicy a Trish, přes Malcolmův přechod ke konkurenci, až po finální večeři u Oscara. Líbí se mi taky, že tvůrci se vykašlali na nějaký happy end a i když tu máme ten finální moment s večeří, který je příjemný, stále je to takový hořkosladký konec, protože Jessicy život se prostě nenávratně zničil, stejně jako její vztahy s téměř kýmkoliv. A to je fajn, je to takové pěkné osvěžení, moc často se nevidí, že by film/seriál prostě končil na takové depresivní notě. Upřímně hodně dobré finále, škoda jen, že tak nevypadala celá série. Neuvěřitelně se těším na 3. sérii, kterou jsem též viděl pár let dozadu a co si tak pamatuju, tak mě bavila mnohem víc, než právě tato řada. Hodnocení: 77% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda druhé sezóny měla sice několik silných momentů, na druhou stranu mě ale i zklamala. Největší problém jsem měl s předvídatelností některých událostí, ze seriálu se pro mě úplně vytratil moment překvapení. Nezbývá mi než doufat, že příští řada bude zase patřičně na výši. 4*- ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama