Reklama

Reklama

Jessica Jones - Série 3 (2019) (série)


Alias zákaznický servis v pohotovosti (S03E04)

(epizoda)
  • USA A.K.A Customer Service is Standing By (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Jessica zjistí, že Erik toho umí víc, než se na první pohled zdá, když společně hledají tři potenciální útočníky. Malcolm vyhrabe špínu na Kithina manžela. (Netflix)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od první série je toto asi první díl, který jsem si fakt maximálně užil. Může za to převážně hlavní dějová linka: dynamika mezi Jessicou a Erikem je strašně super, líbí se mi, jak jsou oba dva cyničtí a jejich vzájemné interakce jsou super. Ten děj se mi taky líbil, konečně dostáváme něco, čemuž aspoň lehce můžu říkat detektivní zápletka (a která se snad v dalších dílech ještě víc rozjede) a postupné odhalování zločinců bylo dost fajn jakožto epizodní příběh. Zbytek je sice hodně meh, ať už stále zbytečná linka s Jeri, tak podobně podivná linka s Malcolmem. Musím samozřejmě zmínit i závěr, kdy se nám KONEČNĚ představuje hlavní záporák celé série a z té jedné scény, ve které zatím byl, působí neskutečně dobře. Chladný, inteligentní, každý krok promýšlející, taktický sériový vrah. Strašně se mi líbí, že ačkoliv nemá žádné superschopnosti, už jenom v té jedné scéně, kde byl, z něj jde takový trošku strach a nepříjemný pocit, až mrazení. Navíc, akorát ve mně vyvolal chuť pustit si Dextera :D Hodnocení: 80% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

konečně se děj posouvá "někam". Bohužel je stále rozmělňován osobní linkou lesboidní právničky (co bývala Trinity), který mě vůbec nezajímá (protože nemá k hlavní lince co říct). ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama