Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Jessica s Trish sledují Sallingera, zjistí překvapivou informaci. Jeriin plán odhalit Petera má nečekané následky. (Netflix)

Recenze (3)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím díle jakoby se seriál rozjel a začal si udržovat svoji kvalitu. Stále zde máme skvělou hlavní detektivní linku, která je zde doprovázená poměrně hezkými momenty mezi Jessicou a Trish (viz finální scéna). Záporák Sallinger je boží, opravdu hodně se mi líbí, že tvůrci stvořili naprosto chladného a bezemocionálního padoucha, který plánuje každý svůj krok, a dle mého si krade každou scénu. Epizoda má klasické potíže, tedy zbytečná situace mezi Jeri a Kith (kdy nefandíte ani jedné, protože obě se chovají naprosto hloupě), navíc je zde i poměrně dost nelogičností (třeba jak mohl sakra umírající Peter nahrát na net video, na kterém je zachycena jeho smrt :D, případně jaktože je to video volně na netu; proč neměl Erik bolesti hlavy, když doslova stál vedle Sallingera; proč Jessica sakra vlezla do toho barelu s mrtvolami, což je očividná past a nebo už sám o sobě ten fakt, že Sallingerovi proletí oknem ruka v pytlíku a on místo toho, aby vymyslel nějakou strategii, jak Jessicu odlákat pryč, tak on doopravdy jde tu ruku vyhodit do svého barelu :D), jinak je to ale velice fajn, hlavně díky té detektivní hlavní lince. Hodnocení: 75% ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

seriál regulárně přestávám zvládat. když už se začne děj někam posouvat, vymyslí scénárista nějakou totální kokotinu jen aby bylo možné nafouknout počet epizod. Proč ta kráva do té cisterny lezla? Snad bylo jasné co se stane? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama