Reklama

Reklama

Deadbeat

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2016), 13 h 38 min (Minutáž: 22–24 min)

Hrají:

Tyler Labine, Brandon T. Jackson, Cat Deeley, Andrew Santino, Rick Glassman, Fajer Al-Kaisi, Danielle Dallacco, Christian Frazier, Samantha Bee (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Kevin Pacalioglu (Tyler Labine) je sice povaleč a švorc, ale zároveň umí komunikovat s mrtvými. Tváří v tvář neustálému přílivu tvrdohlavých duchů, se snaží poskytnout těmto rozpustilým duším zakončení jejich nedokončených záležitostí... (iTomas)

Recenze (7)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine je známý především tím, že seriály s ním bývají nemilosrdně zaříznuty. V Deadbeat mu to sice nehrozí, protože to je online serie Hulu, ale jinak své "fanoušky" rozhodně nezklame - jako obvykle se tu vyskytuje v podobě k uzoufání trapného losera, Přitom show je svým nápadem poměrně originální, a zápletky jednotlivých duchařských příběhů jsou patřičně crazy, ovšem Tyler... prostě ne, sorry. Celou první řadu jsem nakonec dal s velkým sebezapřením. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tyler Labine mi nevadí, ale pilot tohoto seriálu byl průser nad průsery. Amatérské, trapné, nezáživné. 10% [2. série BUDE] ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Typická looserovinka, s typickým looservským představitelem T. Labinem. Místy osvěžující humor a bláznivé zápletky a motivy. Bohužel daleko za hranicí jedinečnosti. Ale vadí mi, nerespektování, ba co víc nedefinice vlastního vesmíru. Celý projekt je pak jen blábolení a dává to scénáristům až moc volnou ruku, dělat co chtějí. Proto jen 69%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Dost nevyvážené díly. Některé skvělé, jiné dost slabé. Ale celkově po první sérii jsem rád, že jsem se díval. Pobavilo a stopáž cca 20 min je snesitelná i pro ty slabé díly :-) Takové zábavné looserovské Ghost Busters. ()

JackKadlo 

všechny recenze uživatele

Famózní. Takovou bláznivinu jsem už dlouho neviděl. Každý další díl byl lepší než ten předešlý, a kdo má rád např. Ugly Americans, bude naprosto spokojený. ()

Reklama

Reklama