Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Nejspíš to nejlepší z TBP, ale nedejte na mě, já jsem úchyl na nostalgické návraty. Tady už nejde ani tolik o šílenosti hlavních protagonistů a jejich nemesis pana Laheyho (i když na nějaké to šnupání kokainu ze slipů samozřejmě dojde), jako o tom, jak jsou všichni po pětileté pauze chudí, hnusní a v prdeli, na vozíku, po mrtvici nebo rovnou pod kytkama. Potemnělo to, fakt hodně, a taky to rozvíjí víc charaktery a tlačí na emoce. Neznamená to ale, že by to nebyla zábava. Absurdní situace a slovní přestřelky nechybí, akorát je jich míň a celé je to o poznání melancholičtější a drsnější. Čili to rozhodně není pro každého. Já tuhle novou vizi žeru. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Ray zemřel (ale nebojte...). Julian krade s pomocí Jacoba moč, kterou pak přeprodává lidem (na čisté testy) a Ricky se od něj distancuje a pěstuje solo trávu a jezdí v autě, kde jede jen zpátečka. Bubbles žije dva roky pod domem u J-Roca a Lahey má v hlavě opět jen plán jak dostat Ricka za mříže, tentokrát s pomocí nastrčeného kokainu. Tak se dá shrnout začátek 'Don't Legalize It' (zápletka s Rickem, kdy nechce, aby byla tráva legální, protože by přišel o svou "živnost"). Přijde mi, že tahle banda bude tak nějak pořád točit, dokud budou moct, něco, nějak. Mají spoustu fanoušků a ač je tohle taky už pomalu deset let od vzniku, člověk se od těch postav těžko odpoutává, protože je to tak trefné a autentické ve svých základních motivech. Mnoho lidí nechápe, že TPB jsou seriálem, který je jednoduše o přátelství a to ne takovém tom umělém, ale ryzím. I přes svoje neshody a rozepře, k sobě vždy Julian, Ricky a Bubbles nachází cestu a to nepateticky, jak se to poslední dobou nevidí a nenosí. A ač nejsem fanda delších věcí TPB, má to ten "dá se na to dívat vždycky" vibe. Sic je to rozvleklé. ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Návrat k TPB nezačal zrovna slavně. Nepůsobí to úplně špatně, ale je to dlouhé, nudné a se spoustou hluché vaty. O nesvědčící délce nemá cenu psát, jenže moc nefungoval ani příběh. 3-* ()

desade 

všechny recenze uživatele

Ale áno, prečo nie? Tá amatérsko - dokumentárna kamera tomu dodáva šmrnc autenticity. Keď si človek uvedomí, koľkým v podstate "nehercom" táto séria (a téma) zabezpečila celkom slušnú životnú kariéru, neprestáva sa diviť. ()

Reklama

Reklama