Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysocí činitelé německé nahrávací společnosti German Polygram jsou v New Yorku, aby dotáhli do konce koupi American Century. Richie ale přichází se šokující zprávou, která otřese celým obchodem. Němci naštvaně opouští kanceláře a Richie zůstává, aby sám čelil hněvu vedení své firmy. Jeho manželka Devon mezitím přemýšlí nad tím, jak vyřešit drogový úlet svého manžela - její hněv je ale tlumen vzpomínkami na muže, do kterého se v roce 1966 zamilovala. Ve vydavatelství American Century mezitím Richie dává svému kreativnímu týmu nový úkol: najít pro firmu něco zbrusu nového a skvělého nebo ve firmě končí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

ancientone

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pilote praskajúcom lebky, demolujúcom budovy a vrážajúcom raritné gitary do útrob televízií s posolstvom príchodu niečoho nového, neohraného, dravého, punkového, prišlo hneď v druhej časti vytriezvenie po prehýrenej noci. Doménou Yesterday Once More je určite imitácia koncertu Velvet Underground a štýlového večierku vo Warholovej Factory. Pochopiteľne, nie je to tak hypnotické ako návšteva klubového koncertu v podaní Jarmuscha, ani tak opojné ako drogová párty od van Santa. Vinyl však v tejto scéne uspokojujúco vytvára atmosféru, pracuje s kulisami a hustou atmosférou, užíva si štýl undergroundového hnutia, s úľubou si nasádza dobové čierne okuliare. A aplikuje hudbu na ktorej atraktivitu sa spolieha viac, než by sa staral o rozvíjanie vlastných, seriálových kvalít. To z neho robí seriál určený primárne pre fanúšikov daného hudobného obdobia. Užijú si oživenie svojich ikôn, pokochajú sa chválitebným retro vizuálom, spokojne sa započúvajú do starostlivo vybraného soundtracku. Ale premyslený, pútavý a strhujúci zážitok seriálového charakteru, ponúkajúci niečo podobne "neslýchané" ako hudobné skupiny, ktoré sa v ňom pohybujú, sa musí hľadať inde. Vinyl začína nadobúdať podobu kvalitných klipov, prepojených priemernými dejovými premisami. ()

kori_kori 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

cože? to už uběhlo 40 minut? ... bylo to dynamický, doslova jsem se nechala strhnout a nemohla uvěřit, že je díl u konce ... omg Velveti v klubu, to bych chtěla zažít ... praštit se do hlavy zepár cihlama a pak dát týmu takovou motivaci - to mě bavilo, stejně jako Devoniny vzpomínky ... jsem zvědavá na výsledek snažení de/motivovaného týmu :-) ... po pilotu rozvážná, ale zvědavá ... teď jistá si tím, že se těším na další díl ... Cannavela válí a já divák se bavím ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pilotu kýbl svěží vody. Dvě hodiny, jsou na pilot opravdu hodně a menší dávka mi sedla ještě lépe. I když Martyho odchod je znát v absenci vyprávěcích průpovídek a pomalejšímu střihu. Dynamické sekvence z kanclu jsou ovšem bezvadné a konečně jsem se začal těšit na další díl. Mix Mad Man a dobrých sérií Californication. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama