Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devon hledá útočiště v hotelu Chelsea u Ingrid, kamarádky ze svého warholovského období. Richie mezitím padá čím dál hlouběji do pekelné propasti drog a zvrácenosti, v čemž ho podporuje Ingridin nihilistický přítel Ernst. Andrea Zitová se vrací do American Century a okamžitě představuje své plány na vzkříšení značky. (HBO Europe)

Recenze (6)

Carra 

všechny recenze uživatele

Richie je většinu této epizody doprovázen svým kamarádem Ernstem. Každý, kdo někdy viděl Šestý smysl nebo podobný film Ernsta prokoukne velmi rychle. Mělo to zřejmě být velké odhalení, když kamera ukáže obrovskou krvavou díru v zadní části Ernstově hlavy, ale každý divák, který je překvapen zjištěním, že Ernst je vlastně halucinace byl pravděpodobně také šokován i během svého druhého sledování Šestého smyslu. Problémem není jen to, že dějový twist je banální, ale také je těžké 'fandit' a být zaujat dalším Richieho kokainovým výstřelkem. A jak precizně byl zobrazen David Bowie? Jeho šatník byl výstižný... To je tak všechno. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je bohužel velmi předvídatelná. Nápodoba Bowieho poměrně věrná (vizuálně), ale pohyby má pomalejší, spíš připomínaly jeho období druhé poloviny 80.let. Co mě opravdu zhnusilo byla odporná verze Life on Mars zpívaná nějakým čuňákem typu Lucas Graham... Když nemohli dát originál, neměli to tam dávat vůbec, a spokojit se se skladbou Suffragette City. ()

Reklama

Reklama